Python Cords – מגן למטען
כבל Python מקדים תרופה למכה על ידי כך שמונע ממטעני Mac ו-PC למיניהם להיקרע, תוך כדי שמירה על סדר וארגון באיזור העבודה. האובססיה שלנו להטענת מכשירים מלווה אותנו גם עם הלפטופ שלנו, בין היתר כי מדובר עבור רבים בכלי עבודה הכרחי. לכן המטען עובר איתנו מהמשרד לאוניברסיטה, לבית הקפה ובסופו של יום הביתה. המוצר מבוסס על פטנט עשוי גומי סיליקון עמיד המחזק את האזור הבעייתי ׳והמועד לפורענות׳ ביותר בכבל, כך שמתאפשרת מתיחתו פעמים רבות מבלי שיקרע.
מחירו של המגן עומד על 11 דולר, בסביבות ה- 43 שקלים (לא כולל עלות שילוח) וניתן לרכוש אותוכאן.
שלא תתפוצץ עליכם: כל מה שאתם חייבים לדעת על סוללת הסמארטפון שלכם
Sugru – חומר קסום
Sugru הוא דבק עשוי סיליקון המזכיר בעיצובו ובמרקמו בצק או פלסטלינה למשחק, אשר תוך 30 דקות בלבד משנה מרקמו והופך לגומי קשיח. ביכולתו של החומר ׳לרפא׳ כל דבר עם חשיפתו לאוויר ולצמיתות (לא מיועד לשימוש רב פעמי). בין השימושים הרבים שניתן לעשות בדבק קיימת גם האופציה להדביק עימו מטענים בצורה עמידה ואסתטית יותר לעומת דבק סלוטייפ או איזולירבנד למשל.
עוד ב-Geektime:
את הדבק ניתן לרכוש בחבילות של 3 או 8 יחידות, בעלות של 7 פאונד (41 שקלים) ו-13 פאונד (77 שקלים) בהתאמה. עלות המשלוח ארצה יחסית צנועה ולטענתם מסתכמת במחיר ׳המקורי׳ של המשלוח, סכום המסתכם בכ-15 שקלים בערך עבור משלוח לישראל.
3Sleev – מגן בהתאמה אישית
Sleev הוא מגן אותו ניתן להתאים לכל מטען, שכן מגיע בגודל אחד, אותו יש לחמם באמצעות מצית, מה שמוביל להצטמקותו ולהתאמה מדויקת לכל מטען ומטען. המוצר מתגאה ביכולתו להאריך את חייו של כל כבל, ובכך לחסוך לכם לא מעט כסף ברכישת אוזניות חדשות או מטען חדש לסמארטפון, גם אם עלותו מסתכמת ׳רק ב-40 שקלים׳. כמו כן, אם איכות הסביבה ושמירה עליה מדבר אליכם, המשמעות היא שעל ידי שימוש במגן, פחות כבלים יזרקו לפח, מה שיצמצם את הנזק הסביבתי הנוצר מכל הפסולת האלקטרונית.
את המוצר ניתן להזמין כרגע בהזמנה מוקדמת (מועד שילוח מתוכנן למאי הקרוב) כאשר צמד כיסויים עולה כ-5 דולר (19.50 שקלים), 5 זוגות – 20 דולר (78 שקלים) וחבילה מורחבת של 15 זוגות מוצעת תמורת 50 דולר (196 שקלים), לא כולל עלות שילוח ממוצעת של 5 דולר לישראל.
פורסם במקור ב-Geektime