טרגדיה במיאמי: ריבי גרלוי, תושבת מושב אשבול שבמועצה האזורית מרחבים, נהרגה אתמול (שני) בתאונת דרכים טראגית במהלך טיול בארצות הברית. הבשורה הקשה נמסרה על ידי המועצה האזורית מרחבים, שהביעה צער עמוק על מותה של אחת הדמויות הבולטות בקהילת הדרום.
ריבי ז"ל הייתה פעילה מרכזית בקהילה המקומית, ממייסדי צוות החירום היישובי (צח"י) של אשבול. היא הקדישה מזמנה וממרצה לאורך שנים לסיוע במערך החירום והשגרה, ופעלה במסירות למען תושבי המושב. בעלה, צביקה גרלוי, ששוהה עמה בארה"ב, משמש כיו"ר ועד החירום של מרחבים וגם הוא פעיל ותיק ומשמעותי בתחום.

מהמועצה האזורית מרחבים נמסר: "ריבי הייתה חלק בלתי נפרד מהקהילה – אדם אהוב, חם ומעורב. אובדנה הקשה מותיר בליבנו כאב וחלל עמוק. אנו שולחים תנחומים וחיבוק חם ואוהב למשפחת גרלוי, לכל מכריה, לקהילה ולצח"י אשבול בשעה קשה זו".
הקונסוליה הישראלית במיאמי, יחד עם המחלקה לישראלים בחו"ל במשרד החוץ, מלווה את המשפחה ופועלת להבאת גופתה של ריבי לקבורה בישראל.
תגובות