עם עשרות סניפים ברחבי ארה"ב, רשת ה"מילק-בר" של הקונדיטורית כריסטינה טוסי הפכה למותג. טוסי מביאה חדשנות למטבח וממציאה קינוחים מיוחדים כמו גלידה בטעם של החלב שנשאר בתחתית קערת הקורנפלקס, "עוגת עוגיות" וגם - ה"קראק פאי". את כל אזור ניו יורק מנהל ישראלי בשם ליאור ינאי, שהתחיל בתור בריסטה בארץ והפך לבכיר ברשת. טוסי סיפרה: "אנחנו יודעים שקלענו למטרה אם העיניים של מי שטועם את הקינוחים כמעט יוצאות מחוריהן".
"קראק פאי" וגלידת חלב קורנפלקס: הרשת עם הקינוחים שמשגעים את אמריקה
לרשת ה"מילק-בר" של הקונדיטורית כריסטינה טוסי יש כבר עשרות סניפים ברחבי ארה"ב. היא הביאה למטבח קינוחים מיוחדים שהמציאה, כמו ה"קראק פאי", "עוגת עוגיות" וגלידה בטעם של החלב שנשאר בקערת הקורנפלקס. טוסי מספרת על ההצלחה ועל החשיבה היצירתית: "פשוט היה לי רעיון, שמתי אותו על השולחן – ואנשים לא יכלו להפסיק לאכול". צפו
יונה לייבזון
|
החדשות12
| פורסם 01/12/19 23:44