30 שניות, זה פרק הזמן שתצטרכו כדי לקצוץ בצל שלם דק דק, והכל בזכות הטיפ הזה שעלה באינסטגרם - ולא פלא שזכה למספר דו ספרתי של מיליוני צפיות עד כה, והיד עוד נטויה. ובהתחשב בזה שקיצוץ בצל הוא פעולה שנדרשת כבסיס לחלק אדיר מהמתכונים שאנחנו מכינים, משתלם מאוד להשקיע את הרגע הזה וללמוד איך עושים את זה בשיטה החדשה.
אז מה עושים?
החלק הכי חשוב בטיפ הזה הוא להקפיד בעת קילוף הבצל להשאיר את המקום שממנו יוצא השורש (או למעשה ציצת השורש!) שלם (תסתכלו בסרטון, אין ברור מזה). את הצד השני, שממנו צומחים הגבעולים, חותכים כך שיהיה נוח לייצב את הבצל על משטח העבודה.
יש? עכשיו אוחזים בשורשי הבצל וחותכים את הבצל לאורכו לפלחים דקים. מכיוון שאתם אוחזים בציצת ראשו - החיתוך הזה לא יפרק את הבצל אלא רק יאפשר לכם להגיע לשלב הסופי והאחרון: להטות את הבצל על צידו ולפרוס אותו, מה שיחד עם החיתוך הקודם יגרום לו להתפרק חיש לקוביות קטנטנות ויפות.
ולזה קוראים ברשת, I was today years old.