נכון שבעולם קר הרבה יותר מבישראל ועדיין, במדינה שכולנו רגילים להיות בה חצי ערומים מרבית רוב השנה, כשמגיע גל קור שכזה - מותר לנו להתלונן שרועדות לנו העצמות. אם זכיתם להישאר בבית, מתחת לפוך ובחסות מפזר החום/תנור הספירלה/המזגן - זכיתם. אבל אם לא, הנה כמה דרכים ממש מקוריות להתחמם: חטיפים במיקרו. או כמו שאנחנו קוראים לזה: הפסקת ארבע.
זה גם המקום לסייג ולומר: לא כל הפסקת ארבע. כן? רק אחת לכמה זמן כשבאמת רוצים להתפנק על משהו מתוק במיוחד.
-
המובן מאליו: קרמבו
כי הוא הופך לקינוח של ממש. 5 שניות במיקרוגל והקרמבו הופך לקינוח שוקולדי ורך במיוחד. נכון שהוא דביק וממשיך איתך את היום, אבל הזיכרון על היד הוא פרייסלס. -
הקרמלי: טעמי - כי ככה הקרמל הופך לנוזלי
אחד החטיפים הכי טעימים שיש לנו פה והופך לעוד יותר טעים עם כמה שניות חימום, בזכות שכבת הקרמל שהופכת לנוזלית ומפנקת. -
גוש נוזלי: מארס - כי הוא הופך לגוש שוקולד-קרמל רך
חטיף מארס הוא גם ככה רך וקרמי, אז החימום רק מחזק את התכונות האלה, והופך אותו ועוד יותר מפנק. -
מי צריך קפה? טים טאם - כי זה חוסך לנו את השימוש בשתיה חמה
הקטע של טים טאם הוא לשתות אותו לאחר שטובלים אותו בתוך שתייה חמה על מנת להמיס אותו בטרם האכילה, אבל 5 שניות במיקרוגל יעשו את אותה העבודה, רק בלי הקפה. -
העוגיה שהופכת לעוגה: עוגיית אוריאו
מערבבים עוגיות אוריאו עם חלב בספל, מכניסים למיקרוגל לדקה ויש לכם את זה. זה הצליח בטיקטוק, אין סיבה שזה לא יצליח לכם. ובכל זאת, ל"מתכון" ולרשמים - היכנסו -
הכדורי: M&M - כי זה הופך אותם לכדורים קטנים של שוקולד נוזלי
אחרי שנחמם כמות קטנה של סוכריות M&M, הציפוי הצבעוני נשאר יחסית קשיח, אבל השוקולד בפנים נמס, והשילוב הזה של שוקולד נוזלי וציפוי קריספי הוא פשוט מושלם.
אבל רגע, יש לנו עוד כמה הצעות בהנחה שיש לכם 5 דקות פנויות וספל. הנה כמה קינוחי כוסות מושלמים ומפנקים ומרפדים שתוכלו להכין בדקות ספורות במיקרו: -
עוגת שוקולד בשלוש דקות:
קמח, קקאו, ביצה, חלב ושמן. וספל. ערבבו עם הילדים, שגרו את הספל למיקרו וחכו למשאיות המדליות. פחות דגש על התזונה הנכונה, יותר של זו המהירה, אבל פעם ב... אפשר. רק שימו לב שכך זה יהיה. למתכון המלא -
עוגת שוקולד בריאה
רוצים אחת כזו רק בריאה יותר? קבלו מתכון ללא סוכר ושמן שכוללת בתוכה תחליפים בריאים ולא פחות טעימים, אגב. התוצאה: בספל. עוגת שוקולד ללא קמח וללא סוכר -
יותר מדי שוקולד? איך אתם עם מייפל?
עוגת מייפל אישית עם ציפוי מייפל של מיס פטל. זה מה שהקפה שלכם מבקש עכשיו. אנחנו שומעים אותך, חבר.
-
קפה גם בספל
אם אתם מחובבי אספרסו, הנה העוגה בשבילכם: עוגת אספרסו חלבה במיקרוגל. את החלבה אגב אתם מכינים בעצמכם והכול נכנס תחת מגבלת זמן קצרה במיוחד ובתוך ספל גדול במיוחד. בתיאבון. -
שוקו חם במיקרו
חשבתם שנשאיר אתכם ללא שוקו חם? קבלו הדרכה מזורזת ונהדרת: מלאו את חצי הכוס בחלב, הכניסו לתוכה שורה של שוקולד אהוב. הכניסו למיקרו לדקה - דקה וחצי. ערבבו היטב. כעת קחו ספל נוסף ומלאו בחלב עד למחציתו עם כף קורנפלור. ערבבו היטב ולאחר מכן - הוסיפו כפית קקאו. אחדו את שני הספלים. החזירו למיקרו לעוד סיבוב והשוקו סמיך ואלוהי ונטול קלוריות (בעולם דמיוני).