הכתבה הזו פונה לכל האנשים שנמצאים בעורף המטבח. יום יום שעה שעה שלא לומר דקה דקה. אלו שמצאו את עצמם מדי יום מחפשים מה לבשל היום שלא ייראה כמו אתמול, כי בינינו - מה שאכלנו אתמול, היו השאריות של שלשום. הילדים בבית, גם אלו שהולכים למסגרות, מוצאים את עצמכם מוקדם מהרגיל ורעבים יותר מתמיד. עד מתי שניצל ואורז? אז הנה כמה אפשרויות נוספות שמצאנו ברשת לחזה העוף המוכר והטוב. התנאי שלנו היה שזה יהיה קל, מהיר וטעים. אין באמת אפשרות אחרת. שנתחיל?
קוביות חזה עוף בסגנון אסייאתי
לחובבי הז'אנר, הנה מתכון שיעיף אתכם למזרח. פשוט וקל, רק אל תשכחו להשרות את קוביות חזה העוף בסילאן ובדבש לפחות רבע שעה. זה עושה את כל ההבדל.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
עוף חמוץ מתוק
כולנו מוצפים כרגע רגשות מעורבים, שעוברים רכבת הרים בכל רגע נתון, כך שנראה לנו שטעמים מנוגדים כמו חמוץ מתוק זה בול מה שאנחנו רוצים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
קציצות חזה עוף
בגדול, זה חזה עוף קצוץ דק דק, מה שכבר גורם לנו להיראות אחרת. התיבול כאן הוא טעים ממש. ניסינו להכין אותו וכנראה שלא חתכנו דק מספיק ויצא לנו יותר פירורי חזה עוף מתובלים וטעימים. והם חוסלו מהר מאוד. מהר מדי. זה קל וזה בעיקר מגוון את הרוטינה.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
חזה עוף שווארמה
חזה עוף, בניגוד לשניצל, נתפס לפעמים בתור ברירת המחדל הפחות כיפית בתזונה בריאה. אבל כשהוא צבוע בגוונים אדומים, צהובים ושוחה בטחינה - הוא לגמרי נותן פייט לגרסת השניצל. אז כזה. עכשיו. תודה.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
חזה עוף שלם אחרי עיסוי
אחת הבעיות המרכזיות בחזה עוף שהוא נעשה יבש מהר מאוד. כנראה שכל מה שהוא צריך זה עיסוי טוב לפני והוא כמו חדש. ככה לפי המתכון הבא. תעסו את זה בבית (הבנתם מה עשינו עכשיו?)
הצגת פוסט זה באינסטגרם
מניפות חזה עוף
והנה גם כאן אפשר לראות איך להעניק לחזה עוף שלנו טעמים מבפנים. פשוט לחצות אותו כמו מנגו וכך התיבול חודר פנימה. כמה פשוט, ככה עסיסי
הצגת פוסט זה באינסטגרם
חזה עוף חרטא
לא בחרנו במתכון הזה בגלל השם שלו (טוב, על מי אנחנו עובדים? ברור שכן!), אבל גם כי אנחנו סאקרים של תיבול חזק ומוצלח. הטענה היא שזה גם טוב לחיטוב. לקחנו.
הצגת פוסט זה באינסטגרם