מאז פתיחתן המחודשת של המסעדות, רבים מחפשים היכן ניתן ליהנות מארוחת בוקר טובה או בראנץ' מפנק לסופ"ש. לפי נתוני אונטופו - אתר להזמנת מקומות - הביקוש לשולחנות במסעדות גבוה מאוד וניתן להבחין בכך בשעות הערב, אך גם בשעות המוקדמות של היום. הבשורות הטובות הן שיש בראנצ'ים מעולים ומאוד פופולאריים שנשמח לשתף אתכם.

תל אביב: טאיזו

מסעדת טאיזו מוכרת באוכל הייחודי שלה. שף יובל בן נריה אינו מתפשר על האיכות והמנות שיוצאות מהמטבח שלו איכותיות וטעימות. ואם בבראנץ' עסקינן, בימי שישי יש תפריט מיוחד החל מהשעה 11:00. מדובר בבראנץ' מעט שונה ממה שתכירו: בתפריט של טאיזו יש שילוב של מנות שמופיעות גם בתפריט הערב של המסעדה כמו טרטר או הר גאו שרימפס ושילובים בין מוטיבים של ארוחת בוקר כמו שקשוקה טיקה מסאללה או טוסט גרבלקס גזר וחמאת קשיו. השילוב בין מנות ערב למנות בוקר משתלב נהדר בטעמים והופך את הבראנץ' הזה לכל כך פופולארי. ניתן לבחור שני פתיחים מהתפריט ומנה עיקרית לסועד, והמחיר הוא 148 ש"ח לאדם ללא שתייה וקינוחים. 

בראנץ טאיזו_גל קולוג (34) (צילום: גל קולוג)
בראנץ טאיזו | צילום: גל קולוג

להזמנת מקום

תל אביב: משיה

מסעדת השף התל אביבית ידועה בבראנץ' המצוין שלה הכולל בופה עשיר ומנות טעימות להזמנה לשולחן, וכך היה עוד לפני הקורונה. במסעדה לקחו את הזמן לדייק ולשכלל את הבראנץ' והחל מהשבוע הבראנץ' שנבנה ע"י השף עידו לב והשף-קונדיטורית הילה בידרמן חוזר במתכונת משודרגת.
המחירים בבראנץ' לפי המנות המוזמנות, ושעות הפעילות הן שישי ושבת בשעות 8:30 עד 13:30.

 

בראנץ משיה צילום אסף קרלה2 (צילום: אסף קרלה)
בראנץ משיה | צילום: אסף קרלה

להזמנת מקום

תל אביב: קלארו

קלארו של שף רן שמואלי מאמינה בחומרי הגלם העונתיים והמקומיים, וניתן לחוש את זה בכל מנות התפריט וכך גם בתפריט הבראנץ' האהוב של המסעדה. כאן תמצאו מגוון מנות גדול כמו המבורגר בראנץ' (כן, הוא מתאים לשעה שלהם תזמינו את המקום), סביח קלארו ולביבות תפוחי אדמה וכמובן מגש ארוחת בוקר זוגי שכוללת: סלט ירקות שוק, סלסלת מאפים הנאפים במקום, בריושים נימוחים, מאפים מתוקים עם נטיפי שוקולד לבן, לחמים מלאים, ביצים לבקשה, פרוסות של פורל (מקומי מנחל דן) ורוד כבוש במקום, גבינת עיזים ועוד.

הבראנץ' מוגש בשישי ושבת בין השעות 12:00-09:00 והמחירים הם לפי המנות אותם אתם בוחרים, אבל העושר על השולחן שווה את הביקור במסעדה.

 להזמנת מקום

ירושלים: צובה

באזור הרי יהודה, לצד נוף של כרמים והרים נמצא מלון צובה שמציע לאורחי המלון וגם למי שרק מבקר באזור בראנץ' מפנק. הארוחה מוגשת במזנון חופשי, שבו תוכלו ליהנות מטעימת יינות מיקב צובה, מאפים בלקניים טריים, פשטידות, גבינות משק, בר סלטים עשיר, פינת קפה, קינוחים ועוד. בנוסף לבראנץ', מציעים בצובה סיור מודרך בקיבוץ שעובר בחדר האוכל, המכבסה, בגני הילדים, וכולל הסבר על החקלאות, התעשייה ודרך החיים הייחודית של הקיבוץ לצד סיפורי המקום ותולדותיו.

להזמנת מקום

גבעת ח"ן: חנדל'ה

במושב גבעת ח"ן, בסופו של שביל עפר נמצאת מסעדה חנדל'ה. זוהי מסעדה כפרית ונעימה לישיבה שמתאימה לזוגות וגם למשפחות מאחר ותוכלו למצוא בה פינת תוכים, אקווריום ונדנדות. בחנדל'ה יש תפריט עשיר ומגוון, וארוחות הבוקר המוכרות והאהובות מוגשות מדי יום עד השעה 12:00.

במקום מוגשות ארוחות בוקר טבעוניות, ארוחות בוקר עם דגים מעושנים, שקשוקות (תנסו את התרד) ומאפים טריים וטעימים.

 

להזמנת מקום

קריית עקרון: נינה ביאנכה

מסעדת השף נינה ביאנכה שנמצאת בקריית עקרון מציעה תפריט ים-תיכוני כשר וטעים. המסעדה, שמעוצבת באופן מודרני דואגת להגיש אוכל צבעוני ושמח ובימי שישי בבוקר במסעדה מוגש הבראנץ'.

בתפריט של שישי בבוקר ניתן לבחור מנות במחירים משתנים, כמו מגש גבינות מהמעדנייה עם פירות, שקשוקות או דגים מטוגנים ובנוסף כוללים סלט לבחירה. אם אתם בעניין של טעימות שונות מתפריט הבראנץ', כדאי לכם לבחור ב"נינה במיני", מדובר בארבע צלחות קטנות לחלוקה עם מנות כמו פוקאצ'ה מהטאבון, סלט אבטיח, קראפצ'יו סלק, סביצ'ה פריקה ועוד במחיר 100 שקלים.

 

להזמנת מקום

יפו: פר דרייר

פר דרייר הוא ביסטרו ובר יין במתחם נגה ביפו. במקום יש בר, שולחנות לשבת בפנים וחצר מהממת לשבת בה וליהנות מכוס יין מהמבחר האיכותי של המקום ומאוכל טוב וטעים. בימי שישי ושבת בין השעות 11:00-17:00 בימים שישי ושבת יש גם בראנץ' מפנק!

בארוחת הבוקר במקום תוכלו להינות ממנת ״אגס בנדיקט״ עם רוטב הולנדז איכותי, תרד ותוספות לבחירה כמו סלמון ובייקון טלה, ״סטייק אנד אגס״ מבשר סינטה וביצה עלומה, שניצל וצ׳יפס, פרנץ׳ טוסט קלאסי ועוד. ואם תרצו עוד מהיין ששתיתם עם המנה, אל דאגה יש גם חנות יין לרכוש הביתה.

להזמנת מקום