-
לחובבי השוקולד: ברנדי אלכסנדר
מערבבים 2 מנות קוניאק, מנת ליקר שוקולד, מנת שמנת ומקשטים מעל במעט אגוז מוסקט מגורר. -
לחובבי השחיתות: מאדסלייד
מערבבים מנת וודקה, מנת קלואה, מנת אייריש קרים, כדור גלידת וניל וכוס קרח ומשקשקים היטב. מוזגים לכוס ומפזרים מעל שוקולד מגורד או סירופ שוקולד למושחתים באמת. -
לחובבי הבננה: דירטי בננה
מערבבים 2 מנות רום מיושן, מנת קלואה, מנת ליקר בננה, מנת שמנת מתוקה, מנת חלב ובננה בשלה אחת וטוחנים בבלנדר. מעבירים לכוס גבוהה (אפשר לקשט אותה בשוקולד לפני כן). -
לחובבי הבראנץ': פונץ' חלב
מערבבים מנה וחצי של ויסקי, חצי מנה של רום כהה, חצי מנה של סירופ וניל עם שתי מנות חלב ומשקשקים היטב. מעבירים לכוס ומקשטים באגוז מוסקט או קינמון. -
לאוהבי הקלאסיקות (והקפה): רוסי לבן
מערבבים היטב בכוס עם קרח מנה של וודקה עם מנה של ליקר קפה. מוסיפים בעדינות מלמעלה מנה של שמנת מתוקה. -
לאוהבי החיים הקלים: לאטה אייריש קרים
אפשר גם ללכת על הכי פשוט שיש: מנת אספרסו, חלב חם ולסיום ונגיעה של ליקר אייריש קרים. רוצים אותו קר? החליפו את המוקצף בחלב קר והוספת קרח לכוס. -
לחובבי הגלידה: קרה ושיכורה
כדור גלידת וניל מפנק, מנת אספרסו ושוט של ליקר אגוזים. מוזגים את הקפה ואת הליקר ישר על כדור הגלידה.