המטבח האיטלקי, זה לא ממש חדש, הוא אחד הפופולאריים בעולם, ומי שככל הנראה מודאג מכך הוא מאמן נאפולי, אנטוניו קונטה. על פי דיווחים בארץ המגף, המאמן עוקב מקרוב אחרי הרגלי התזונה של קשר הרכש הסקוטי, סקוט מקטומיניי.
על פי הדיווח, מקטומיניי מקבל כל יום באימונים הוראות מה הוא יכול ולא יכול לאכול בביתו, זאת בשל "`הפיתויים הרבים של המטבח הנפוליטאני", כשבין היתר יש מי שיעיד שמדובר על גלידה, פיצה, פסטה וגבינה.
יש לציין שלא מדובר בהליך חריג עבור מקטומיניי, ומעקב אחרי התפריט של שחקני רכש זרים הוא פרוטוקול קבוע על מנת לוודא שכל השחקנים יהיו בכושר שיא.
אחת הדוגמאות המוכרות תחת קונטה הוא רומלו לוקאקו, שסבל מעודף משקל למנצ`סטר יונייטד ושקל 104 ק"ג כשהצטרף לאינטר, אך אצל המאמן האיטלקי הוא ירד במשקל, הציג יכולת נהדרת וזכה עם הנראזורי באליפות.
על פי הדיווח, מקטומיניי מקבל כל יום באימונים הוראות מה הוא יכול ולא יכול לאכול בביתו, זאת בשל "`הפיתויים הרבים של המטבח הנפוליטאני", כשבין היתר יש מי שיעיד שמדובר על גלידה, פיצה, פסטה וגבינה.
יש לציין שלא מדובר בהליך חריג עבור מקטומיניי, ומעקב אחרי התפריט של שחקני רכש זרים הוא פרוטוקול קבוע על מנת לוודא שכל השחקנים יהיו בכושר שיא.
אחת הדוגמאות המוכרות תחת קונטה הוא רומלו לוקאקו, שסבל מעודף משקל למנצ`סטר יונייטד ושקל 104 ק"ג כשהצטרף לאינטר, אך אצל המאמן האיטלקי הוא ירד במשקל, הציג יכולת נהדרת וזכה עם הנראזורי באליפות.