sportFive1355384 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5

ארבעה ימים בלבד אחרי שהודיע כי לא ימשיך, בברצלונה כבר מחפשים מחליף לצ`אבי. בבילד הגרמני פירסמו הערב (רביעי) כי המחליף המיועד עשוי להיות האנזי פליק, מאמן באיירן מינכן וגרמניה לשעבר.

לפי הדיווח, המנהל המקצועי דקו כבר נשלח מטעם הנשיא ז`ואן לאפורטה ויצר קשר עם המאמן הגרמני, שנמצא כעת בחופשה בספרד. הקטאלונים רצו להבהיר לגרמני שהוא אחד המועמדים הבכירים מבחינתם לקחת את המושכות בעונה הבאה לאחר לכתו של צ`אבי.

פליק זכור לאוהדי ברצלונה כמובן מהניצחון המונומנטלי 2:8 על ברצלונה ברבע גמר ליגת האלופות ב-2020. הבווארים המשיכו כל הדרך לזכייה בטרבל, כולל הגביע עם האוזניים הגדולות. הקדנציה שלו בנבחרת גרמניה היתה פחות מוצלחת והוא עזב אותה במהלך 2023 לאחר סדרת תוצאות רעה, שכוללת כמובן הדחה בבתי המונדיאל. 

 

 

ספורט 5
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.