סרטון התמיכה של מוחמד סלאח בעזה ממשיך להסעיר את העולם הערבי, כשהדעות חלוקות. מצד אחד, יש את אלו שמריעים לכוכב ליברפול ומבינים שעצם העלאת הנושא לתודעה ותפוצת הפוסט, שהגיע על פי הערכות ושיתופים ל-150 מיליון צפיות בעולם הערבי, תגרום להשפיע על דעת הקהל העולמי, אבל מנגד יש כאלה שציפו לגינוי בולט יותר לפעולות ישראל.
"זה מסר קר, כללי שלא אומר יותר מדי ולא אומר את האמת", העיתונאי ראשיד גולאם, כתב, "זה לא הגן על המדוכאים ולא גינה את הרציחות של הכביוש. אין לזה זהות, חיבה או אותנטיות. שחקנים הרבה פחות בכירים ממנו השפיעו יותר ממנו כי סיפקו מסר חד".
מוחמד אל קטאני, אקטיביסט פלסטיני משפיע, דווקא רעה במסר הרך משהו חיובי: "כדי לגעת בקהל המערבי ולהשפיע על דעת הקהל שלו, אי אפשר לספק מסר אגרסיבי. המסר של סלאח הוא כזה שיכול לפקוח את העיניים של המערב ולהשפיע".
פהאמי שאמס אל דין, מגיש טלוויזיה ערבי, העלה תהיות לגבי האותנטיות של הסרטון: "כל מי שהסתכל על זה, שם לב למשהו מוזר אצל סלאח. היו כאלה שחשבו שזה אפילו לא מוחמד סלאח והעלו תהיות שמדובר בבינה מלאכותית שעשו בשבילו והוא פשוט העלה את זה. בן אדם רגיל ממצמץ בין 10 ל-20 פעמים דקה, וסלאח מצמץ אולי פעמיים ב-50 שניות של וידאו. הגוף שלו הוסתר, ורואים רק את הראש שלו, זה מרגיש כמו בינה מלאכותית. השפה שבה הוא דיבר שונה מהשפה שהוא מדבר בדרך כלל".
היו מי שערכו השוואות לסרטוני וידאו אחרים של ידוענים שנערכו בטכנולוגיית בינה מלאכותית ונראו דומים מאוד לקליפ של סלאח, והם ביססו את התיאוריה שלהם על הפרסומת של הכוכב המצרי לחברת משקאות קלים מפורסמת, שבה נעשה שימוש בבינה מלאכותית, ובה התברר שהאדם בפרסומת הוא לא סלאח אלא צעיר הדומה לו, דבר שהפתיע רבים במצרים.
עם זאת, מומחים טענו כי על ידי ניתוח באמצעות כלי זיהוי שונים של בינה מלאכותית, ברור שהסרטון אמיתי לחלוטין ולאחר חשיפת הסרטון באתר Deepware, התוצאה הייתה שלא התגלתה עדות לבינה מלאכותית ושהשינוי בסרטון קשור לתהליך עריכתו.
בכל מקרה, בעולם הערבי תקפו את אל דין על תיאורית הקונספירציה: "מוחמד סלאח העלה את זה בחשבון הרשמי שלו, גם אם זה נעשה בבינה מלאכותית? האם זה משנה? סלאח פועל למען המאבק הפלסטיני וצריך להעריך כל תרומה שלו".