sportFive1497780 (צילום: ספורט 5)
צילום: ספורט 5
במכבי חיפה מנסים לחזק את הקבוצה. לאחר שאמש (שישי) הודיעו באופן רשמי כי שייקנה סילה לא ילבש את המדים הירוקים, המועמד המוביל לעמדת החלוץ הוא מלך שערי הליגה גיא מלמד, שחקנה של היריבה העירונית הפועל חיפה.

הירוקים נפגשו עם החלוץ בשבוע שעבר ויש עליו לחץ לחתום כבר עכשיו, כאשר מכבי ת"א מעוניינת להחתים אותו כעת בכדי שיצטרף בקיץ הבא. בכרמל מוכנים להציע לו חוזה לשנתיים וחצי בשכר גבוה משמעותית משכרו כיום.

במכבי חיפה ממתינים לאישור של החלוץ שחגג לאחרונה 32 כי הוא מעוניין להגיע, זאת בכדי לפתוח במו"מ עם הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ. כאמור, השחקן מסיים בקיץ את חוזהו בהפועל חיפה ורשאי לחתום כבר עכשיו במועדון אחר לקיץ.

הירוקים מוכנים לפצות את היריבה העירונית או לכלול בעסקה שחקנים שלא נמצאים בתוכניות שלה. ההערכה היא שכץ יעדיף כסף על שחקנים, כפי שקרה בעסקת מקסים פלקושצ`נקו.

בכרמל רוצים לראות גם את פייר קורנו שב לקבוצה, אך בסנט אטיין לא ממהרים לשחרר אותו לאחר ששילמו עליו 1.1 מיליון אירו וכרגע זה המכשול, מעבר לעובדה שבמכבי חיפה יצטרכו להגיע לסיכום על עזיבתו של ויטאל אנסימבה שנכלל אמש בסגל נגד עירוני ק"ש, אך אפילו לא התחמם. במועדון אך אין כוונה לשלם את הסכום שבו נמכר קורנו, מה עוד שהירוקים רכשו אותו מריאל אוביידו תמורת 300 אלף אירו. בגזרה זו הדברים דינמיים ועשויים להתפתח בהמשך החלון.

ספורט 5
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.