המאבק בין הבעלות הקודמת לבעלות הנוכחית של הפועל ת"א ממשיך: זאביק גרינברג צפוי להודיע לנציגיו של דיוויד משהוא מאיים בהגשת תלונה במשטרה נגד מי שביצע את דילול המניות. גרינברג למעשה רוצה לדעת מי בדיוק היה אחראי על ההליך של דילול המניות, שלטענתו הוא לא הליך חוקי. גרינברג טוען שלא ניתן לדלל מניות ל-0% וזה מנוגד להסכם, ולכן ההליך לטענתו הוא לא חוקי ושהמשטרה צריכה להכנס לתמונה. במקביל לכך, על מאיר תושב, חבר נוסף מהבעלות הקודמת, מופעלים לחצים כדי לאפשר את קיום עסקת ספרא.
אז למה גרינברג שוקל לפנות למשטרה? ההסבר של גרינברג הוא שברגע שנודע על ביטול ההסכם באופן חד צדדי, אז לטענתו של גרינברג זה חשד לכאורה לרישום לא תקין במסמכי התאגיד, כך לפי החשד של גרינברג, שאותו הוא רוצה לבדוק עד תום לפני הפנייה למשטרה. טענתו של גרינברג היא שלא ניתן להעביר מניות באופן חד צדדי, בזמן שלטענתו החובות הם של הבעלות הנוכחית כלפי הבעלות הקודמת, ולכן הוא רוצה לבדוק מי ביצע את ההליך. לא ברור עדיין האם יש כאן אלמנט שמצריך מעורבות משטרה, ואת זה גרינברג בודק.מטעמו של זאביק גרינברג נמסר בתגובה: "אנחנו בוחנים בימים אלה את הנושא. היה ונמצא כי נעשתה עבירה פלילית, בהחלט נפנה למשטרת ישראל".
בתחום האזרחי, המחלוקות הגדולות בין קבוצות הבעלים נוגעת לגובה החובות. שני אירועים שבהם יש פער בין הגרסאות מתרכזים למה שהתרחש בעונה שעברה. כשמתחם חודורוב נשרף, הבעלות הקודמת טוענת שהביאה איש מקצוע שטען שב-800 אלף ש"ח ניתן לשפץ את מתחם חודורוב, ואילו במסמכים הכלכליים של מינצברג הם טוענים שהחוב כתוצאה מאותו אירוע הוא עלות שיפוץ בין 2 ל-3 מיליון ש"ח, כשלא ברור לבעלות הקודמת למה השיפוץ עלה מחיר כזה.
מחלוקת נוספת נוגעת לפיטוריו של המנכ"ל לירן מוכתר. כשמינצברג נכנס לתפקיד, מוכתר היה המנכ"ל, ואילו במועדון הוחלט לפטרו. במסגרת החובות שנטען שצברו הניסנובים, מוזכר סכום של כמיליון ש"ח פיצויי פיטורין על מוכתר. הבעלות הקודמת טוענת שמי שפיטר את מוכתר הוא הבעלים הנוכחי, ולכן הם לא אמורים לשאת בחובות האלו.