כשיר לאשדוד (ברני ארדוב) (צילום: ספורט 5)
כשיר לאשדוד (ברני ארדוב) | צילום: ספורט 5
בשורה טובה למכבי נתניה: ג`ואל אבו חנא סיים אימון מלא ויהיה כשיר למשחק מול מ.ס אשדוד. המאמן גיא צרפתי יחליט רק מחר (שישי) אם אבו חנא יפתח או שימשיך עם איתי בן שבת, שבשני המשחקים האחרונים הציג יכולת טובה.

עוד החלטה שתילקח מחר היא אם לכלול בסגל את איתן אזולאי, או לשמור אותו למשחק הבא, הקריטי לא פחות, מול הפועל חדרה. אזולאי שב לאימונים כג`וקר ולא עם מגע מלא. על פי האימונים ייתכן וסטניסלאב בילנקי, שלא נכלל בסגל בניצחון על הפועל ירושלים בגביע, ישוב לעמוד לרשות המאמן.

צרפתי מעוניין לראות מי מהשחקנים שלו כשיר במאה אחוז למשחק ויישב גם עם הצוות הפיזיולוגי כדי להבין אם יש שחקנים שסובלים מעומס.

ספורט 5
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.