ניסו אביטן. יקבל חיזוק משמעותי בקרוב? (אלן שיבר) | צילום:
ספורט 5
הפועל חדרה עובדת במרץ לחיזוק הקבוצה ונמצאת בשיחות עם גוסטבו מרמינטיני ופרדי פלומיין ששיחקו בשורות המועדון בעבר, כאשר אחד מהשניים צפוי להצטרף לסגל של ניסו אביטן.
במקביל, נבדקות גם אופציות של חלוץ זר, זאת לאור העובדה שמלבד אלעד מדמון, כל היתר מאכזבים. דור ג`אן וכן אוהד ברזילאי צפויים לעבור לליגה הלאומית.
במועדון החליטו לרדת משובל גוזלן וינסו לצרף חלוץ ישראלי אחר. רשימת המועמדים לחלק הקדמי כוללת את סוף פודגוראנו וחמזה שיבלי ממכבי חיפה שמבוקשים גם בקבוצות אחרות.
אם תומר חמד חלוצה של הפועל ב"ש יסכים להצטרף, במועדון יוותרו על חלוץ זר - מה שיסלול את החתמתם של מרמינטיני או פלומיין.
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.
תגובות