(עודד קרני) (צילום: ספורט 5)
(עודד קרני) | צילום: ספורט 5

הפועל תל אביב הרשימה היום (רביעי) כשניצחה 90:97 את אולם והעפילה ישירות לרבע גמר היורוקאפ, בחסות משחק טוב של ים מדר ושל ג`ונתן מוטלי שקלע 24 נקודות.

דימטריס איטודיס אמר: "אני אוהב לקרוא את הסטטיסטיקות, אבל הן לא משנות יותר מדי. המתמטיקה לא משפיעה, מה שמשפיע זה האמונה, העבודה הקשה. דיברנו על זה במחצית. היינו מעט הססנים מול הקלעים הנהדרים שלהם, נתנו להם לעשות מה שהם טובים, היו הרבה פרטים קטנים שהשפיעו. אנחנו צריכים לשחק כדורסל טוב יותר ולשפר את הריווח, אבל עשינו הגנה נהדרת בסיום. ברכות לקבוצה. הם היו צריכים לנצח בשביל לעלות, זה היה משחק קשה, אבל עשינו את שלנו. בנינו את האופי".

"כל הכבוד לקבוצה שלי, זה היה משחק קשה, ידענו מההתחלה שזה יהיה ככה", הוסיף המאמן. "רצינו שהמשחק יגיע ככה לכיוון שלנו, הצלחנו לעלות ליתרון דו ספרתי, שיחקנו טוב בהתקפה וההגנה, אבל אז נהיינו רשלניים ורכים. נתנו להם לעשות את מה שהם עושים הכי טוב. עשינו ההיפך מהתוכנית שלנו".

"המטרה שלנו במחצית השנייה הייתה לעשות עצירות, לנצל את המרווח שנתנו לנו. הם היו מאוד אגרסיביים והרכזים שלנו היו תחת לחץ. ים מדר היה מצוין ברבע הרביעי למרות שהיו לו הרבה טעויות במהלך המשחק".

"הניצחון הזה חשוב מאוד. רצינו לבנות אופי וזהות ולסיים במקום השני בבית לא קל בכלל. אולם נותרה בחוץ וזה מראה כמה התחרות הייתה קשה בבית הזה. אני מודה לאוהדים שהגיעו ואני מאחל לנו בהצלחה".

ג`ונתן מוטלי הוסיף: "משחק קשוח מאוד. הם משחקים מהר, הם חזקים בריבאונד, יש להם מאמן טוב והם קבוצה טובה. אנחנו שמחים שהגענו לכאן וניצחנו, עשינו מה שאנחנו אמורים לעשות. אני חושב שהניסיון השפיע, יש לנו שחקנים מנוסים עם עבר ביורוליג ומאמן עם עבר ביורוליג. היינו בפיגור אבל זה לא הרתיע אותנו. היו עליות וירידות, נתנו עד הסוף".

ספורט 5
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.