
הפועל תל אביב נכנעה אמש (שלישי) 91:82 לוולנסיה במשחק הראשון בסדרת חצי גמר היורוקאפ, הרבה בגלל הצגה של אחד הכוכבים העולים באירופה, רכזה של הקבוצה הספרדית, ז`אן מונטרו.
הגארד בן ה-21 מהרפובליקה הדומיניקנית סיים 28 דקות עם 24 נקודות, 3 אסיסטים, 3 חטיפות ו-26 נקודות מדד. מונטרו רושם העונה ביורוקאפ ממוצעים של 13.1 נקודות, 4.9 אסיסטים וכמעט שתי חטיפות ומוביל את ולנסיה למאזן אדיר של 2:18.
ולנסיה החתימה את מונטרו בקיץ על חוזה לשלוש שנים, אבל היא לא היתה היחידה שניסתה לצרף אותו. במסגרת הפודקאסט "שניים אוחזין" אלי סהר חשף כי גם מכבי ת"א היתה בתמונה מבחינת הגארד מהרפובליקה הדומיניקנית.
במועדון הצהוב ראו במונטרו שחקן שיכול להיות "גניבה" ולהוביל את הקבוצה ביורוליג והוא, מצידו, שקל את האופציה. מי שבסופו של דבר גרם לעצירת השיחות היה סוכנו הספרדי (לשחקן גם סוכן אמריקאי וישראלי), שגרם לגארד לחשוב שוב על המעבר בעקבות המצב הבטחוני בישראל.
תגובות