ג`יילן ג`ונסון. בדרך החוצה (עודד קרני) (צילום: ספורט 5)
ג'יילן ג'ונסון. בדרך החוצה (עודד קרני) | צילום: ספורט 5

בדרך החוצה. המצב הבטחוני ממשיך לערער חלק מהזרים שמשחקים בקבוצות השונות, כשהיום (ראשון) לערוץ הספורט נודע כי אחד כזה עלול לעזוב את הפועל חיפה.

ג'יילן ג'ונסון, שהצטרף הקיץ לשורות האדומים מהכרמל, מנהל בימים אלו מו"מ עם הנהלת המועדון על התרת חוזהו בשל המצב הבטחוני הלא פשוט. כזכור, הפורוורד/סנטר שיחק בעבר בישראל, כשבעמיד ממוצעים של 8 נקודות ו-5.8 ריבאונדים למשחק בהפועל חולון בעונת 2019/20.

אך לא רק ג'ונסון עלול לסיים את דרכו בכרמל. לערוץ הספורט נודע כי גם טיילר ביי מבקש הבהרות בנוגע לעתיד, כשייתכן שיפנה למהלך דומה לשל ג'ונסון. כרגע, זה לא המצב.

ספורט 5
לעדכונים נוספים, תוצאות לייב, חדשות הספורט, תקצירי וידאו של משחקים, טבלאות וסיקור נרחב של ליגות הכדורגל, הכדורסל וכל ענפי הספורט – היכנסו לאתר ערוץ הספורט – ספורט 5.