התקדמות בנוגע להרחבת היכל שלמה. אחרי שיצא קול קורא להרחבת האולם, ליאור שפירא, מחזיק תיק הספורט בעיריית ת"א, סיפר על ההליך הצפוי ולוח הזמנים. "העירייה הוציאה קול קורא לאדם או גוף שרוצים לקחת על עצמו את ההתחייבויות ולהגדיל את היכל שלמה מ-3,500 מקומות ל-10,000 ולהחזיק אותו לתקופה של 24 שנים ו-11 חודשים", שפירא הסביר, "אני צופה שהפועל ת"א ועופר ינאי יהיו מי שיגישו את ההצעה לקול קורא. צריך להשיב לזה עד אמצע נובמבר בתוספת לערבות בנקאית של מיליון ש"ח, ולאחר מכן נקבל מסמכים מדויקים יותר על איך האולם הזה אמור להראות".
"עיריית ת"א באמצעות חברת היכלי הספורט תמשיך לנהל את האצטדיון ואז נכין חוזה, ואז הזוכה בקול קורא יצטרך לחתום איתנו על חוזה, ואז יצטרך להעמיד סכום התחלתי בסדר גודל של 25 מיליון ש"ח, ולהתחייב על חלקו בעלות הבנייה", הוא המשיך, "חלקו הכולל בעלות הבנייה צריך להיות 250 מיליון ש"ח, כשהחלק של העירייה יהיה 50 מיליון ש"ח. בכל מקרה, שיפוץ כזה ייקח בין 3 ל-4 שנים".
"הבעלות על האולם לעולם תהיה של עיריית ת"א-יפו", שפירא הסביר, "הקול קורא זה מעין מקדמה על חשבון שכירות לתקופה של 25 שנים. אחרי השנים האלה, האירוח חוזר לעיריית ת"א על כל ההיבטים, לא רק לתפעול".
"אם להיות אמיתי, אני לא מבין את הכדאיות של איש עסקים לעשות מהלך כזה", שפירא הודה, "בת"א יש אולם של עשרת אלפים צופים והוא יכול לארח את הפועל ת"א. הגיע עופר ינאי ויש לו מחשבות אחרות. זה לא בנפשינו לעשות את זה, אבל אם יש מישהו שרוצה לעשות את זה ויש הזדמנות, אז נותנים צ`אנס. אנחנו בכללי מציעים להפועל ת"א לשחק באולם מנורה".
בסיום, שפירא התייחס לנושא הגג בבלומפילד: "עבור שני ימי גשם בשנה, זה לא שווה את ההשקעה, ואני שלם עם זה. נכון יותר להשקיע במגרשי טניס ומתקנים נוספים. יחד עם זאת, יש לנו תכנון ויש לנו אפשרות לעשות את זה במידה שנמצא את התקציב הנוסף לעשות את זה".