N12
פרסומת

דיווח בצרפת: דודי סלע חשוד בהטיית משחק

לפי פרסומים בצרפת, הרשויות פתחו בחקירה בעניין הטניסאי הישראלי • החשד להימורים גבוהים וחריגים על המשחק הגיעו לאחר שהפסיד בקלות גדולה – ובמערכה השנייה הפסיד 6:0 בתוך 16 דקות בלבד • סלע עצמו התייחס לפרסומים ואמר: "צר לי שגופי תקשורת חושבים על הרייטינג ולא בוחלים באמצעים לפגוע בי, לא נפל רבב בהתנהלותי עשרות שנים"

בן גולדפריינד
פורסם: | עודכן:
דודי סלע (ארכיון)
צילום: רויטרס
הקישור הועתק

חשד לפרשה חמורה: לפי דיווחים בצרפת, הרשויות חוקרות את הפסדו של דודי סלע במשחק המוקדמות הראשון של הרולאן גארוס בתחילת השבוע, משחק בו הפסיד בקלות 6:3, 6:0, בחשד להטיית משחק והימורים גבוהים וחריגים על המשחק.

סלע, שהצליח להיכנס להגרלה בעקבות נקודות מוגנות ולאחר שמספר טניסאים אחרים פרשו, הפסיד את המערכה השנייה בתוך 16 דקות בלבד, מה שהעלה את חשד המארגנים. לפי הדיווח, סלע נמצא במעקב של חוקרים זרים כבר מספר חודשים.

יריבו של סלע במשחק, הספרדי זאפאטה מיראלס, לא חשוד בדבר וכבר הספיק להעפיל להגרלה הראשית של הגראנד סלאם השני של העונה.

"המשחק ותוצאתו נמצאים כעת תחת חקירה של הרשויות המוסמכות, עקב התראות על הימורים שהיו גבוהים באופן חריג”, נכתב בדיווח שעלה בנושא בל’אקיפ הצרפתי בנושא משחקו של הישראלי בן ה-37.

תגובת דודי סלע: "לשמחתי, מי שמכיר אותי כשחקן וכבעיקר כאדם, לאורך כל שנות חיי והקריירה שלי, יודע שהדברים שפורסמו היום לא רק שלא נכונים, אלא שאין כל סיכוי שאהיה מעורב בדברים מהסוג הזה. הימורים על משחקי ספורט בכל הענפים קיימים בהרבה מקומות, ואין לי כמובן כל קשר למה שמתנהל שם. מי שמעורב בענף אמור בקלות להבין שכשחקן שלא התחרה תקופה ארוכה עקב פציעות, הסיכוי שלי לנצח את המשחק נגד שחקן שדורג הרבה מעליי, היה לא גבוה ממילא, כך שתמוה שהיה צורך בכלל בהימורים מהסוג הזה. צר לי שגופי תקשורת חושבים קודם כל על הרייטינג שלהם ולא בוחלים בפגיעה בשמו הטוב של שחקן, אדם שלא נפל רבב בהתנהלותו משך עשרות שנים. כשאשוב לארץ אתייעץ עם יועציי כיצד להגיב לפרסום המוזר הזה".