שבועיים מאז שהוענק המנדט להרכבת הממשלה כולם עוסקים בדרישות של השותפות והתיקים שהן מבקשות - אבל גם לליכוד יש תוכניות מרחיקות לכת: לסגור את תאגיד השידור הישראלי ("כאן 11"), הליך שצריך להתבצע בחוק. בליכוד סירבו להתייחס לשאלה לגבי עמדתם בנושא.
תאגיד השידור הישראלי מורכב מ-3 חלקים: דרמות, דוקומנטרי והחדשות. הכוונת של הליכוד מתמקדת אך ורק באחרון מביניהם - החדשות ברדיו ובטלוויזיה. נכון לעכשיו הנושא טרם עלה במו"מ של הליכוד, אך זה לא אומר שהמפלגה אינה תומכת במהלך.
"חוק התאגיד" אושר בשנת 2014 וכבר עם הקמתו בשנת 2017 חולל נתניהו משבר קואליציוני של ממש סביב דרישתו לסגור את התאגיד. המהלך לא הצליח בסופו של דבר בגלל השותף דאז משה כחלון שהתנגד, אך כעת לליכוד יש קואליציה שבה אין אף מתנגד למיזם וידוע על סיעה אחת לפחות שתומכת בסגירת התאגיד.
תגובת הליכוד: "הנושא לא עלה במשא ומתן".
"מה שווה התאגיד אם אנחנו לא שולטים בו?"
בפעם האחרונה שבה עמד הנושא על הפרק, התחוללה סערה של ממש ואזרחים מודאגים אף יצאו למחות כנגד סגירת התאגיד. בין היתר התארגנה הפגינה של כ-200 אנשי תקשורת, יוצרים ואזרחים מול בית ראש הממשלה בירושלים. המפגינים קראו: "אזרחי ישראל לא יתנו לחסל את השידור הישראלי", וקריאות נוספות נגד הממשלה ובהן: "ביבי - עד כאן!" ו"ממשלה תקלה".
בישיבת ממשלה שהתקיימה בנושא ביולי שנת 2016, החל דיון סוער כאשר עברו השרים לדון בעתידו של תאגיד השידור הישראלי. השרים רגב ואקוניס תקפו את התאגיד, ורגב אף שאלה: "מה שווה התאגיד אם אנחנו לא שולטים בו?". מנגד קראו גלעד ארדן ונפתלי בנט להניח לתאגיד להשלים את עבודת ההקמה שלו. "אם לא רוצים את התאגיד אז תגידו", תקף בנט את שרי הליכוד.