חופשת הקיץ, היורו שתכף נגמר והאולימפיאדה שתכף מתחילה העניקו לשלוש רשתות הפיצה הבינלאומיות בישראל תירוץ לצאת לדרך עם מנות חדשות בדרגות שונות של סטייה. המתוקשרת מכולן היא כנראה מהדורת הר הגעש הגבינתי של דומינו'ס - אבל גם בפיצה האט ובפאפא ג'ונס דאגו לגוון במעט את הג'אנק. בכל המקרים הללו השורה התחתונה זהה: למרות שמדובר במנות חביבות ואפילו לא דוחות, ספק אם מישהו ימצא טעם להזמין אותן בפעם הבאה.
את מרבית המשאבים השקיעו בפאפא ג'ונס, שם מציגים מיני-תפריט חדש שמנסה לבדוק את מה שאיש לא חשב עליו - האם קורנפלקס הוא תוספת לגיטימית לפיצה? המהדורה המוגבלת, שתרוץ לחודש אחד בלבד, כוללת פיצה קראנצ'י גבינות (רוטב ראנץ', פטריות, מוצרלה, פתיתי קורנפלקס ודבש, 89.90 שקלים), פיצה קראנצ'י פפרוני (אותו הדבר רק עם נקניק במקום הפטריות, וקיימת גם אופציה טבעונית), ושתי מנות צד: אחת מלוחה ואחת מתוקה (34.90 שקלים כל אחת).
מנת הקראנצ'י פסטו המלוחה מורכבת מארבעה קרואסונים מבצק פיצה במילוי אצבעות מוצרלה ופסטו ובציפוי שברי קורנפלקס עם זילוף רוטב שום. היא אומנם הייתה כבדה מאוד, בטח יחסית למנה נלווית, אך דווקא המוצר הכי פחות שאפתני בתפריט זכה להכי הרבה מחמאות בטעימה הספונטנית של מערכת mako. במקרה של הקראנצ'י דליס המתוק - שזה אותו הדבר רק עם מילוי עוגת קינדר דליס אפויה, זילוף של ממרח בואנו ופתיתי קורנפלקס חיים - הבודדים שטרחו לטעום דאגו להתריע בפני האחרים שאין סיבה לעשות זאת. אולי הסיבה לכך היא שהמנה, אם לנסח את זה בזהירות, נראית כמו משהו שיצא מהבטן ולא כמו משהו שאמור להיכנס אליה.
באשר לפיצות עצמן, יש חדשות טובות וחדשות רעות: הטובות הן שמדובר בפיצה לבנה (כלומר בלי רוטב עגבניות) ראויה למאכל אדם, שזה לא דבר מובן מאליו בז'אנר, אבל הרעות הן שמדובר בפספוס כמעט מוחלט של הפוטנציאל. יותר משמדובר בפיצות עם קורנפלקס, מדובר בפיצות עם דבש - והדבש הזה מתוק מדי, והיה יכול להיעזר בחריפות או איזושהי קונטרה אחרת. אחת הטועמות תיארה פיצה דומה בתור הפיצה "הכי טעימה שאכלה אי פעם", אך התאכזבה לעדכן שהיומרה לגמרי לא מומשה כאן.
ולמרות שלצד פיצת קורנפלקס כל מהדורה מיוחדת אחרת תרגיש בוגרת ומעודנת - זו של פיצה האט הייתה שפויה גם בפני עצמה, והצטיינה בהתאם. ברשת החליטו לרוץ הפעם על מנה אחת בלבד, פיצה חלומי (אפשר לבחור את עובי הבצק, 84.90 שקלים), שמגיעה עם תוספות של קוביות חלומי שהצטרפו לכל התפריט, קוביות עגבנייה ובצל סגול ועם רוטב דבש בצד. הטייק הים תיכוני הזה, שטעמנו ללא בצל, עושה את הלא ייאמן וגורם לחלומי הצמיגי לעבוד לא רע. גם קוביות העגבניות שנחתכו באופן גס התגלו בתור יציאה טובה, והתלונה העיקרית היא על רוטב הדבש, כי הוא פשוט לא הגיע עם ההזמנה ודווקא נשמע כמו בחירה ראויה. בדיעבד עדיף היה לטעום את הפיצה של האט באותו יום עם זו של פאפא ג'ונס, כי דבש בטוח לא חסר שם.