פסטה זוקיני ויין לבן
הפסטה הזו מוגדרת "קיצית", אבל לנו הספיק מבט אחד בה, עכשיו בסוף הסופי של חודש דצמבר, בשביל להחליט שהיא מה שאנחנו רוצים לאכול היום, אז יש לנו הרגשה שעונות השנה פחות קריטיות פה. קלילה, נעימה לבטן, נהדרת עם פרמזן וטעימה מאוד אפילו בלי.
לביבות תירס ופרגית
גרעיני תירס ופרגית טחונה הם המרכיבים העיקריים בקציצות האלה, מה שאומר שאם יש לכם ילדים סביר להניח שהם יעופו עליהן, ואם אין לכם - כנראה תעופו עליהן בעצמכם. מה שלנו עושה את זה במתכון הזה הוא הכמות הקטנה של שמן שומשום שמסתתרת בתערובת, ונותנת לטעם קיק אסייתי ששום שניצל תירס קנוי לא יגיע אליו לעולם.
קוסקוס עם מרק ירקות
יש המכינים את המרק לקוסקוס רק עם עוף, יש הטוענים שמרק לקוסקוס בלי בשר הוא לא מרק לקוסקוס, וישנה הקבוצה השלישית, שאנחנו נחשפנו אליה רק לא מזמן, שמגישה את הקוסקוס בכלל עם מרק צמחוני. עד שלא ניסינו, לא תיארנו לעצמנו כמה זה טעים. תכלס, אם יש שם חומוס ויש שם כורכום - אנחנו מרוצים.
שבוע קל שיהיה.