יש לא מעט דברים שמעניינים אותנו בנתב"ג, חוץ מהשאלה החשובה - מתי בדיוק ממריאה הטיסה שלנו לחופשה. למשל, מה באמת קורה אם נגיד שלא ארזנו לבד, למה יש מסדרון ארוך שמוביל לדיוטי, איפה יש את הקפה הכי זול ועוד לא מעט דברים, על אחד המקומות הכי משמחים בארץ.
> 25 שאלות לא חשובות אבל ממש מעניינות על טיסות ומטוסים
> עוד 21 שאלות לא חשובות אבל ממש מעניינות על טיסות ומטוסים
ושאלה נוספת, לא פחות חשובה וכנראה הכי מעניינת: איך בדיוק מורידים את כל בלוני ההליום שנתקעו על התקרה הגבוהה באולם מקבלי הפנים? לא מעט בלונים אבודים ממתינים שיבואו לחלץ אותם אחרי שעפו מידיים של נוסעים שהמתינו ליקרים שלהם, והדרך שבה אוספים אותם היא כל כך פשוטה והגיונית שזה מדהים.
מסתבר שהסוגייה הזו מעסיקה לא מעט אנשים וניתן למצוא לא מעט כתבות שנעשו במטרה לפתור החידה, אך אם במקרה פספסתם עד היום, זו התשובה המפתיעה: בנתב"ג יש אנשי תחזוקה שבערך אחת לשבוע מסתובבים עם בלון הליום עם חוט ארוך. לבלון ההליום מדביקים דבק דו-צדדי שמקיף אותו וכך פשוט תופסים את הבלונים אחד אחד, עד שהתקרה מתרוקנת. ממש כמו בתמונה כאן:
ואללה נראה עבודה קטלנית: מוריד בלונים מהתקרה בנתב״ג pic.twitter.com/cTcyTfiDBr
לא הרבה אנשים זוכים לראות את אוספי הבלונים, והרבה פעמים כלל לא שמים אליהם לב, כי הם נראים כמו אנשים שממתינים עם בלון לנוסע שיגיע. אגב, את כל הבלונים האבודים והראויים שומרים, קושרים אותם יחד ולרוב מביאים אותם למחלקות ילדים שונות בבתי חולים ברחבי הארץ.