עולם הקולינריה התל אביבי ממשיך לרתוח גם היום (שלישי) עם שינוי נוסף ומעניין עבור חובבי האוכל בעיר. השפים אלעד דגן וטל סוחמי, צמד השפים שעומדים מאחורי מסעדת "מנסורה" שקיימת מ-2017, סוגרים את המסעדה ועוברים לתפקיד השפים החדשים של מסעדת "ג'ורג' וג'ון" בתל אביב. 

הצמד נכנס לנעליים הגדולות של השף תומר טל, שעמד בראש המסעדה בשנים האחרונות והצליח לבסס אותה כאחת המסעדות הטובות בעיר. יחד עם המסעדה הוא זכה בתארים בין-לאומיים, כמו כניסה למדריך הצרפתי "רלה א-שאטו" ולדירוג 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון.

"מנסורה", מסעדת הדגל של דגן וסוחמי, התפרסמה בזכות סגנון ייחודי ודגש על מקומיות. מעברם למסעדת "ג'ורג' וג'ון" במלון דריסקו צפוי לקרות כבר בחודש הבא. כעת ללקוחות הקבועים של המסעדה נותר לחכות ולראות איך צמד השפים מתכננים להביא עימם את הכישרון והידע שלהם, ולבנות חוויה קולינרית חדשה שתשלב בין סגנונם האישי לסטייל הייחודי של "גורג' וג'ון".

השף תומר טל, שהוביל את "גורג' וג'ון" להצלחה, ייפרד כעת מהמטבח של המסעדה, והוא משאיר אחריו מורשת של מנות יצירתיות והשפעות מגוונות מהמטבח הישראלי והבין-לאומי. עדיין לא ברור מה הצעד הבא של השף המוערך, מה שמעורר סקרנות רבה בעולם הקולינריה.