גלידה ב-1.90 שקלים חוזרת
לכבוד חגיגת 30 שנות מקדונלד'ס בישראל, הרשת תציע במהלך 6-11.3 את המנה האיקונית שלה: גלידה ב-1.90. המבצע, שיימשך פחות משבוע, לא תקף בנתב"ג או במשלוחים.
טעם גלידה חדש לבוזה
גלידריית בוזה הוציאה גרסה משלה לקינוח הכנאפה האהוב: גלידת כנאפה, שתימכר בכל סניפי הרשת.
עסקית חדשה באלנה
עומר שדמי ודניאל צור, השפים של המסעדה במלון דה נורמן משיקים 2 מסלולים לארוחה עסקית: ביזנס ופלז'ר (בימים ראשון-חמישי בשעות 12:30- 15:30) - במסלול הביזנס מוסיפים 22 שקלים למחיר המנה העיקרית תמורת 3 טאפאסים עונתיים: ביס קיסר, ג'יבנה צלוייה ומסבחה שעועית לימה בליווי סלסלת לחם ומטבל עגבניות-שמן זית; במסלול הפלז'ר מוסיפים 59 שקלים למחיר המנה העיקרית תמורת כוס יין/שתייה קלה וביס מתוק משתנה.
אלנה. נחמני 23-25, תל-אביב. טלפון: 03-5435400
חגיגה משולשת בארמון סהרה
מסעדת השף של נשאת עבאס תציין את פסח, פסח ורמדאן עם מבחר מנות פופולריות מהמטבח הגלילי. בין המנות שיוצעו: שקדי עגלה, סלט שקדים ירוקים ושומר בר, כתף טלה במילוי עלי גפן בבישול ארוך, עוף מוחמר ועוד פינוקים בגזרת המתוקים כגון קרם מלבי עם סירופ דובדבנים מהגולן, שיפוד הכנאפה שהפך לסמל המסחרי של המקום ועוד.
ארמון סהרה, כפר נין. טלפון: 04-6935101
פיצות חדשות באלה פלה, רחובות
הפיצרייה הרומאית ברחובות מתחדשת בפיצות ביאנקה תפוחי אדמה, ביאנקה זוקיני-כמהין, פיצה צרפתית עם רוטב שמנת, בצל מקורמל, גבינת עיזים, שקדים וגבינת סטראצ'יטלה וגם תבנית פיצה בהרכבה אישית. טווח המחירים: 82-82 שקלים.
חקלאיות מכל הארץ מגיעות ל-OPA
במהלך מרץ יתקיימו בימי שני ארוחות מיוחדות של השפית שיראל ברגר בשיתוף החקלאיות שאחראיות על תוצרת המסעדה. כל מפגש ייחודי שכזה יכלול שיח מקדים עם ריטה גולדשטיין, הצגת התוצרת החקלאית ויתמקד כל פעם בענף חקלאות אחר: שמני זית ישראלים, חקלאות חורפית ועוד. את הארוחות ילוו יינות מזנים ייחודיים וקדומים מיקב רקנטאי. מחיר השתתפות באירוע: 500 שקלים, כולל יין והרצאה.
קפה מרטיני, תל אביב
ביסטרו איטלקי חדש נפתח בדיזינגוף פינת גורדון. במקום מציעה קורל מור (223) מגוון קוקטיילים, ועל המטבח אמון עידן פרץ (לה שוק, פופינה). בין המנות: קאצ'ו אה פפה, גראטן ארטישוק, טורטליני פקיילה ועוד.
קפה מרטיני. דיזינגוף 130, תל אביב. טלפון: 077-9386465
סופלקי חדש לגרקו וולט
מותג משלוחים חדש ביוזמת צביקי עשת (גרקו) וחברת וולט מציע משלוחי סופלקי וגירוס, סלט יווני, מטבלים ופיתות יווניות. בין המנות: שווארמה רידיפיין, קציצות זוקיני, קבב יווני, פרגית, שווארמה עגל-כבש ועוד. לתפריט המשלוחים המלא
בראנץ' חדש בנינה ביאנכה
דודו בן אבו, השף של מסעדת נינה ביאנכה, הגה בראנץ' חדש שמוגש בימי שישי וכולל מנות כמו פתיחה כמו: חלת חלב , זיתים, חמאת שמן זית ושיה, צלחת גבינות משתנה, דגים מעושנים, מגוון מזאטים ומנת ביצים עיקרית לבחירה (בריוש צלוי עם ביצים/קרואסון עם סלמון וכו'). הארוחה כוללת מיצים ומחירה 225 שקלים לזוג/295 שקלים לשלישייה.
נינה ביאנכה. בוסי סנט ג'ורג 9, מתחם ביל"ו. 08-9480080
רביבה וסיליה חוגגות
בזמן שהמוסד כבר בן 35, המסעדה במרכז G בתל אביב חוגגת בת מצווה עם 8 ערבים חגיגיים (6-9.3, 13-16.3) בניצוח אידית פדידה, עדי ברזילי ואופיר בסנוב. לכבוד המאורע נבנה תפריט בן 7 מנות לדוגמת דג נא קמבוצ'ה תפוז סיני, גבינה בשלה על מאפה עשבים, כיסוני זנב שור ועוד (טווח מחירים 64-96 שקלים). תפריט היינות יתבסס על יקבים מיקה, ננה, האחת וצפרירים, כשמכל אחד מכן תתארח ייננית לליווי הערב (54-66 שקלים לכוס).
רביבה וסיליה, ניסים אלוני 10 מרכז צמרת, תל אביב. טלפון: 03-5466090
פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה
הפסטיבל חוזר ל-4 סופי שבוע בחודש מרץ (החל מ-9/3), ויארח בשלנים, אופים, מתסיסים, לקטים ועוד. בין המשתתפים: יקב צובה שיארחו צמד אופות בנות הקיבוץ, אלינור ליפשיץ שתערוך אירוע מיוחד ברוח התרבות הסינית, ארוחה קוצ'ינית, ארוחה כורדית ועוד. לפרטים נוספים