לינגוויני עגבניות שרי
שום, עגבניות שרי, בזיליקום ופרמזן - אלה ארבעת היסודות שעליהם קמה המנה הזאת, ועד כמה שזה נשמע בסיסי, עם הביס הראשון מבינים שלא צריך יותר. מהמנות שהילדים לא אוכלים כשהם חוזרים מבית הספר, אלא שואבים. ומה עם חלבון? יש לכם את כל השבוע לזה (וגם את ארוחת הערב).
ספגטי כדורי בשר
אם אתם ברמת אנרגיה אחת מעל, למה שלא תצרפו כדורי בשר לפסטה שלכם? המתכון הזה של מאיה דרין ייקח אתכם לשם יד ביד. אנחנו חיבבנו את זה שהקציצות כאן לא עוברות טיגון, אלא צלייה קצרה בתנור.
מג'דרה נבטוטים
למרות שהיא עונה על מאפייניה הבסיסיים ביותר של מג'דרה, כלומר מורכבת מאורז ועדשים, המג'דרה הזו היא משהו קצת אחר. האורז בה הוא אורז סגול, העדשים הן עדשים מונבטות (לא צריך להנביט, קונים אותן ככה), וחוץ מזה יש כאן הרבה בצל, כמצופה ממג'דרה, וכוסברה בשפע. אפילו התיבול דומה לזה של מג'דרה, אבל התחושה הכללית היא לא של מג'דרה רגילה אלא של מנת בריאות משמחת וכיפית שממש מרגישים שהגוף שמח לקבל על תחילת השבוע. מגישים עם יוגורט או טחינה, או בלי כלום, גם טעים ממש.
שבוע טוב.