אחרי 9 שנים - אחד הדיינרים הפעילים בישראל מודיע על סגירה. בפוסט הפרידה כתב הבעלים, נדב פלד: "לפעמים החגיגה נגמרת. אנחנו סוגרים. אחרי שעברנו אין סוף 'אירועים', 'מבצעים', מגפה קטנה קטנה, מלחמה גדולה ומצבי רוח משתנים שכל אחד מהם כיבה עוד חלק ועוד חלק בלהט שסבב סביב ההתעסקות בדבר הזה שנקרא מסעדה".
גורדוס נפתחה ב-2015 בפארק פרס בחולון - מיזם משותף של עדי הימלבלוי, בעלה דאז נדב פלד והמסעדן ברנרדו בלחוביץ'. היא הייתה בין המסעדות הראשונות שהגישו המבורגרים מושחתים במיוחד, ובאופן כללי חרתה על דגלה את קונספט המנות המוגזמות (וגם מנה אחת בתוך אסלה).
עם השנים המציאות השתנתה וגם היחסים בין השותפים, והנה כחצי שנה לאחר הגירושים של בני הזוג גם המסעדה נפרדת.
"בתאריך 15.11.24, אחרי 3,145 ימים (אבל מי סופר), התאורה בגורדוס תכבה בפעם האחרונה וההצגה תיגמר לעת עתה. ייתכן שעוד נצוץ בצורה כזו או אחרת אבל אולי גם לא. תודה לכל מי שהיה חלק".