בשקט בשקט מתהדרת רעננה בעוד ועוד מקומות טעימים ששווה לשים אליהם לב. קודם זו הייתה פיצריית דולצ'ה המצוינת, אחריה המאפייה והקונדיטוריה זקס, וכעת נפתחה לפעילות בעיר קונדיטוריה חדשה ומסקרנת בשם L'art du pain (ל'אר דו פאן - אומנות הלחם בצרפתית).
על המקום אחראים זוג חברים צעירים בשם אור דרור ואסי לרנר, רק בני 26 ו-27. דרור למד את תחום האפייה מאביו, שהוא הבעלים של רשת אומנות הלחם, וכך מצא את עצמו מתאהב בתחום ופועל להביא לרעננה בשורה צרפתית.
המקום כשר ומעוצב בסגנון פטיסרי צרפתי, ותמצאו בו מבחר מאפים שמוכנים כמובן במקום, כמו קרואסון חמאה קלאסי, קרואסון שוקולד שהבעלים מציגים ככוכב של המקום, מאפה חמאה במילוי קרם פטיסייר עם פירות יער, דניש פיסטוק וקראפין. עוד תמצאו כאן קלאסיקות צרפתיות כמו אקלרים בטעמים כמו סניקרס או וניל, פאריס ברסט, סנט הונורה ומדלנים; וגם בגטים, לחמים כמו לחם עגבניות או לחם זעתר, כריכים שעשויים מכל אלה ואפילו סלטים ופיצות, למי שמגיע לארוחת צהריים או ערב מוקדמת.
המקום פתוח בימות השבוע מהשעה שמונה בבוקר ועד שמונה בערב, ובשישי מ-7:00 ועד 16:00.
ל'אר דו פאן. התדהר 15, רעננה. 09-9545545