תחתיות ארטישוק ממולאות
פתיחה יפה וטעימה לארוחה, ותודה לאביב משה על המתכון. לא צריך להשתולל ולהתחיל לקלף ארטישוקים, תשתמשו בקפואים. המילוי עשיר וטעים במיוחד עם גמבה וסלרי, ורוטב חמצמץ וטוב.
>> למתכון: תחתיות ארטישוק במילוי בשר
קציצות מושלמות
אז כמו שאתם מבינים, הכפלנו בארוחה הזאת את כמות הבשר הטחון - חצי קילו הולך לתחתיות הארטישוקים והחצי השני לטובת הקציצות האלה, שהן באמת מהקציצות המוצלחות שיצא לנו לנסות - הולכות עם הכל, ורסטיליות ופשוט מעולות. ולקינוח - פנקייק מושלם בקלי קלות.
>> למתכון: קציצות מושלמות לילדים
>> זמני כניסת שבת בערים שונות ברחבי הארץ והעולם
סלט עדשים ובטטה
טוב, ממש לא רק עדשים שחורות ובטטה, יש פה פטרוזיליה וארוגולה, פרוסות בצל סגול, סלרי ובשביל הפריכות גם פקאן. הרוטב מעולה ועוקצני עם חומץ בלסמי ואם אתם כמונו, תתפרעו ותוסיפו לשם שן שום כתושה, שתמיד מוסיפה.
>> למתכון: לסט עדשים שחורות ובטטה
אורז מלא עם גזרים וירוקים
מאז שניסינו את המתכון הזה בפעם הראשונה - התאהבנו, וזה לא דבר מובן מאליו כשמדובר באורז מלא. השילוב של כל העלים הירוקים עם הגזר המגורר, העגבניות שנסחטות פנימה והסויה, יוצר מנת אורז שהיא חגיגת טעמים ובעלת יופי של ערכים תזונתיים.
>> למתכון: אורז מלא עם גזרים ועלים ירוקים
עוגת תפוזים אוורירית
נסיים עם עוגה שתמיד מצליחה, עוגת תפוזים במרקם סופר אוורירי ורך שמכינים בכלום זמן ורק מחכים שהמטבח יתמלא בניחוחות מתוקים של וניל ותפוז.