ספגטי עם קציצות בשר רכות
אנחנו לא רוצים להשלות: לא מדובר במתכון לפסטה בסיר אחד, כזה שזורקים בו את כל המרכיבים ביחד לסיר והופ - יוצאת ארוחה. במתכון הזה מבשלים את הפסטה ובנפרד מטגנים קציצות, ורק בסוף מאחדים אותם יחד עם רוטב עגבניות קליל לסיר אחד הומוגני ונהדר. אבל תקשיבו, אי אפשר להתווכח עם כמה שזה יוצא טעים. לא מאמינים? תיאלצו לנסות בעצמכם.
אורז מוקפץ עם עוף ופטריות
את המנה הזו מכינים בחצי שעה כולל הכל, ואנחנו מודים שזה עדיין מצליח להדהים אותנו. דבר ראשון שמים אורז על האש. יש? בזמן הזה מטגנים קצת בצל, ומוסיפים אליו חזה עוף חתוך לרצועות, פטריות ופלפל חריף, אם רוצים. מוסיפים למחבת בצל ירוק ונבטים להמשך הקפצה, ומרטיבים ברוטב סויה, חומץ בלסמי וסילאן. האורז מוכן? יאללה, מאחדים אותו עם היופי שבמחבת, וקוראים לכולם לשולחן. לזה אנחנו קוראים ניצול טוב של הזמן!
מרק עגבניות ואורז
בשבועות האחרונים אנחנו שמים לב שבכל רגע נתון נמצא בינינו לפחות אדם אחד שחם לו ואחד שקר לו ממש. אין מה לעשות, מזג האוויר בחלק הזה של השנה תמיד קצת מטורלל, ואפילו לא היינו צריכים התחממות גלובלית בשביל זה. אז לטובת אלה שקר להם, וגם מי שקשה לו להיפרד מהחורף ומי שסתם אוהב מרק עגבניות כי זה טעים בלי קשר למעלות בחוץ - זה המתכון בשבילכם.
בתיאבון!