חזה עוף מחורץ
אוקיי תקשיבו ותקשיבו טוב: מהשנייה שתפתחו המתכון הזה ועד שתונח לפניכם ארוחה מעולה - פשוט מעולה! - תעבור לכל היותר חצי שעה, כולל סיר האורז הקטן שתעמידו ליד. אשר לחזה העוף, מדובר בשיטה חדשה יחסית וגאונית לגמרי, שמאפשרת להכין אותו במחבת במהירות בלי לחשוש שיישאר נא מבפנים - החריצות האלה שתי וערב פשוט עושות את העבודה בשבילנו, ועל הדרך מפלסות שביל לרוטב הטעים, שיגיע לכל הפינות. מנה פגז (וסרטון מיד).
אורז מוקפץ עם בשר טחון
מארוחה בחצי שעה לארוחה בעשר דקות עבודה: במשך שנים נשבענו אמונים לתבשיל האורז עם בשר טחון הנהדר של רות אוליבר, עם התיבול המזרחי של בהרט וקינמון, אלא שלאחרונה פגשנו מתכון חדש שטוען גם הוא לכתר. שוב אורז, שוב בשר טחון, אבל הפעם עם תיבול אסייתי, שמוציא מהשניים האלה משהו אחר לגמרי - ולא פחות טעים. אז את מי נעדיף? למרבה השמחה הלב שלנו מספיק רחב כדי להכיל שני מתכוני אורז עם בשר. מזל.
קיש כרישה לפסח
ואופציה אחת חלבית, למי שעדיין מרגיש מפוצץ בבשר מליל הסדר. התחתית של הפאי הזה מבוססת על קמח מצה וחמאה, והמילוי כולל כמה כרישות הגונות, שמנת מתוקה וביצים, וגם איזו גבינה-שתיים, שיהיה עשיר כמו שאנחנו אוהבים.
מועדים לשמחה!