זה כבר תקופה ארוכה שהשף עינב אזגורי (בר א וין, קפה נורדוי, יוליה בנמל) וקבוצת אימפריאל (אימפריאל, בושוויק, לה אוטרה) עושים טיזינג עם מנות פתייניות של מגוון שישליקים חתיכיים לקראת מקום חדש שיפתחו ממש בקרוב ויציע תפריט שיפודים (לא רק בשר). ב-3/3 פרסם עינב אזגורי את הפוסט הראשון שמבשר על המהלך ומספר על שיתוף הפעולה והגשמת החלום להקים בר שיפודים: "יהיו הרבה שיפודים, של עוף של בשר של ירקות יהיה קצת שרקוטרי ובעיקר ננסה שיהיה טעים".
בינתיים טפטופים מהמנות המגרות של המקום החדש מוזרמות 2 ערבים בשבוע (חמישי ושישי. מוזמנים לנסות להשיג מקומות, בהצלחה) גם לאימפריאל וגם ללה אוטרה, בזמן שהבאזז והציפייה גוברים בקרב קהילת הפודיז המקומית. אבל עד שהמקום החדש ייפתח, לה אוטרה, האחות הקטנה והקאריבית-מקסיקנית מציעה דיל שווה של קוקטיילים בשיטת "שתו כפי יכולתכם": מרגריטה או דאקירי, שמגיעים גם בגרסה הקלאסית וגם בגזרת הברד (סלאשי) במחיר של 70 שקלים ושתייה ללא הגבלה, כמה כוסות שתרצו. ובתקופה הנוכחית, אנשים רוצים לשתות ולנסות להדחיק את הפושים הבלתי נסבלים משלל אתרי החדשות.
בנוסף לעניין השתייה המשתלם יש גם תפריט חדש של אזגורי, שכולל מנות בהשראה מקסיקנית ומושלמות לצריכה לצד אלכוהול ועד לסוף החודש יש עליו 30% הנחה. זה בעיקר אומר שאם רוצים לצאת לבילוי של אמצע שבוע (ההאפי האוור מתקיים בכל ימות השבוע למעט חמישי ושישי בין שעות 18:00-20:00) מבלי לקרוע את הכיס, זה דווקא אפשרי.
התפריט החדש של אזגורי כולל שורות תירס גילי חרוכות עם פרמזן, צ'ילי פיקנטי וליים (44 שקלים), קסדייה עם כרעיים מפורקות, פלפל גוואחיו ואנצ'ו ומוצרלה (2 יח' 72 שקלים), ברוקולי על פחם, אחו בלנקו ושקדים קלויים (58 שקלים), טאקו דג טמפורה, פיקו דה גאיו, חלפיניו, סלסה, סלק צ'יפוטלה, קרם פרש, כוסברה וליים (72 שקלים ל-2 יחידות), טאקו בקר, מוצרלה קריספי, סלסה אבוקדו, פלפל ירוק קלוי וכוסברה (68 שקלים ל-2 יחידות) ועוד מנות לא גדולות, אבל טעימות וכיפיות, בייחוד לצד ברד מרגריטה מעולה. בימים עם פחות מדי חדשות טובות ועם אחוזי לחות מאמירים - כיף שיש מקומות שמשתדלים לבוא לקראת הקהל שלהם עם הצעות לבילוי קז'ואלי כזה.
לה אוטרה. הירקון 66, תל אביב יפו. ראשון-שבת 18:00-20:00 (ההאפי האוור מוגש בשעות 18:00-20:00 לא כולל חמישי ושישי). טלפון: 0732649464