בשר הודו הוא חלק מארוחת החג כמעט בכל בית, אך דווקא עכשיו לפני החגים אושר להאריך את חיי המדף של בשר זה. האם השינוי עשוי לפגוע בבריאות שלנו?
רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק
לפי החלטת משרד הבריאות ומשרד החלקאות אורך חיי המדף של הבשר יוארך מארבעה ימים לשבוע שלם בחמש משחטות ברחבי הארץ. אך הבעיה היא שבמזג האוויר החם של ישראל הבשר עשוי להתקלקל בשל הצטברות חיידקים.
אז רגע לפני שמכניסים את בשר ההודו למטבח, כדאי לבדוק האם הוא טרי מספיק ולא לקנות מבלי לברר מתי תרנגול ההודו נשחט.