פרסום ראשון: תומר טל, השף המוערך של מסעדת ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו בתל אביב, עוזב את תפקידו לאחר תקופה של הצלחות רבות, בהן המסעדה הוכרה כאחת הטובות במזרח התיכון. טל הוביל את המסעדה להישגים משמעותיים, כולל תארים יוקרתיים כמו דירוג גבוה ב-50Best במזרח התיכון, ומועמדות פוטנציאלית לכוכב מישלן.

העזיבה נובעת מתחושת מיצוי של השף במסעדה, והחלטתו לעזוב עשויה להיות קשורה גם לרצון להתמקד בפרויקטים חדשים, אולי אפילו מעבר לים. בפוסט שהעלה הוא גם הצביע גם על האתגרים בעולם המסעדנות בשנים האחרונות.

מנות ראשונות ג'ורג' וג'ון דריסקו  (צילום: דניאל ארזי)
מנות ראשונות בג'ורג' וג'ון | צילום: דניאל ארזי

"בדצמבר 2018 התמזל מזלי והגעתי למלון דריסקו", כתב טל בחשבון האינסטגרם שלו. "מלא בתעוזה וחלומות גדולים, הגעתי לשים את עצמי בצלחת. כך נולדה ג׳ורג׳ וג׳ון. היא הייתה עבורי לעוד ילדה מיוחדת שבה השקעתי את כל מעודי, לימים היא הלכה והתברגה בפסגת הקולינריה המקומית ואף חצתה יבשות".

הוא הוסיף: "הגעתי איתה לשיאים יוצאי דופן, היינו יחד על במות מכובדות וחווינו רגעי אושר וסיפוק אין סופיים, הגשמתי את החלום שלי, חידדתי את עצמי בתור טבח ושף יוצר, מיקדתי את החזון שלי סביב אוכל ואירוח. היו גם תקופות קשות (קורונה, מבצעים, מלחמה ומה לא) אבל תמיד ידעתי שעבור האורחים והצוות שלי אלחם עד הסוף".

"אני איש של תוכניות לטווח הארוך, תמיד התמדתי לאורך שנים", הוסיף. "התוכנית, לשמחתי הרבה, התארכה וג׳ורג׳ וג׳ון המשיכה להסב לי אושר וגאווה. עם זאת, לאחר 6 שנים אסיים את דרכי במלון והמסעדה שהיו לי לבית שני והחל מחודש דצמבר הקרוב, אצא לדרכי החדשה והמסקרנת בה אמשיך ליצור, לרגש ולכבוש פסגות נוספות. עדכונים בהמשך. באותה נשימה אני רוצה להודות לבעלי המלון והמסעדה, לצוותים לכל אורך תקופתי כאן, ספקים ונותני שירותים אחרים ובעיקר לאורחים שפקדו את המסעדה מידי ערב, ולאחל הצלחה גדולה בהמשך הדרך".

השף תומר טל יעזוב בעוד כחודשיים, וגורמים המקורבים למסעדה מספרים לנו שבהמשך, ג׳ורג׳ וג׳ון ככל הנראה תיסגר ותפתח במקומה מסעדה אחרת.

בפוסט שהעלתה המסעדה נכתב כי "לאחר 6 שנים של מסע קולינרי משותף ומשובח, ששיא בהישגים מקומיים ובינלאומיים יוקרתיים ומרגשים, ג'ורג' וג'ון ותומר טל מסיימים את המסע המשותף. עד הפרידה ב-1 בדצמבר ג'ורג' וג'ון תמשיך לפעול בניצוחו הקולינרי של תומר ובמהלך חודש נובמבר נקיים ארוחות מיוחדות ואירוע פרידה מתומר היקר. אנחנו מבקשים להודות לתומר על 6 שנים מרתקות וטעימות". עוד כתבו כי"ג'ורג' וג'ון תמשיך להעניק לכם, גם אחרי הפרידה מתומר, חווית אירוח ברמה הגבוה ביותר, קולינרית ושירותית, פשוט כי זה מה שאנחנו יודעים ואוהבים כל כך לעשות".