מאז נפתח הסניף הראשון של מאפיית מייזון קייזר בישראל לפני ארבעה חודשים, ההיסטריה סביב המקום אינה דועכת. מדי יום, חורפי במיוחד או חם מהרגיל, בסגר או בזמנים של תנועה חופשית, עומדים כאן דקות ארוכות בתור בשביל הזכות להיכנס פנימה ולהרגיש לרגע בפריז.
כעת נפתח סניף שני מבית המותג בלב תל אביב, במכון הצרפתי שבשדרות רוטשילד. גם כאן, אפילו לפני הפתיחה הרשמית, כבר עמד תור ארוך של סקרנים וחובבי פחמימות נחושים להיכנס ולהתרשם מההיצע, וההיצע, נכון לעכשיו, כולל את מרבית הלחמים, המאפים וקינוחי הויטרינה שקיימים בסניף הנמל, בנוסף לכמה אקסטרות שתמצאו רק כאן.
בסניף החדש תמצאו בין הכריכים גם מבחר כריכים בשריים (שנועדו, כנראה, לענות על דרישות הקהל הרעב בצהריים) וכן סקציית סלטים במתכונת טייק-אווי שניתן לקחת ולאכול ברחבה החיצונית. בקרוב יוצעו כאן גם ארוחות צהריים עסקיות שבהן ניתן יהיה להזמין חצי כריך ומרק.
בין הכריכים והסלטים החדשים תמצאו כריך ג'בטה חם עם דבש, תרד, סנט מור וצנוברים קלויים; כריך רובן בג'בטה כמון עם חרדל דיז'ון, קולסלואו וקורנישונים; סלט קיסר עם לבבות חסה, אנדיב, אורוגולה, קרוטונים, עוף וגילופי גרנה פדנו; לחמניית חצי בגט עם פסטו, מוצרלה, אמנטל וסנט מור; כריך ניסואז' עם וינגרט, עגבניה, זיתים, אנשובי, טונה, חסה, סלרי, צנונית ובצל אדום; כריך עוף בקארי עם עוף צלוי, רוטב קארי, כוסברה וירקות; וסלט קינואה וגבינת עיזים עם קינואה, תפוחים, סלרי, פטרוזיליה, נענע, אורוגולה, מלפפון, חמוציות, גבינת עיזים וסלק.
בנוסף יש במקום מבחר רחב של קינוחי ויטרינה ועוגות, מבחר מאפי בוקר כמו שבלול צימוקים, פאן שוקולד, קרואסון קלאסי, מאפה תפוחים, מאפה ריקוטה ואוכמניות ופאן דה מי יפני עם פיסטוק, וגם מגוון לחמים מיוחדים, חלקם יימכרו רק לקראת סופי השבוע, כמו לחם תה מאצ'ה, לחם פטל ואקמק, לחם כורכום ואגוזי לוז, לחם בכורים וכמובן - הבאגט המפורסם של הרשת. לאחר הקורונה עתידים לפתוח בחלק האחורי של המקום (היכן שפעל הבר א וין) גם ביסטרו צרפתי של ממש.
מייזון קייזר ישראל. רוטשילד 7, תל אביב | האנגר 24+25, נמל תל אביב. ראשון-חמישי 07:00-20:00, שישי 06:30-17:00, שבת 08:00-20:00