גולשת אמריקאית העלתה פוסט לאתר רדיט בו שיתפה את הגולשים בתהייה: האם זה בסדר שהיא לא רוצה לענוד טבעת אירוסין מיניאטורית? לצד תמונה של הטבעת, סיפרה הכלה העתידית כי היא ובן זוגה נמצאים ביחד 8 שנים, ומדברים ברצינות על חתונה כבר 3 שנים. "זאת הטבעת שהוא אמר שהוא חסך כדי לקנות לי. האם אני מגעילה או חומרנית אם אגיד לו שאני לא רוצה טבעת פיצית?". בתמונה ניתן לראות את הטבעת המדוברת – טבעת זהב עדינה עם יהלום קטן (או ליתר דיוק - קטנטן) משובץ.
בפוסט, שהפך כמובן לויראלי, היו דעות הגולשים חלוקות, כשרובם היו שותפים לזעזוע ממראה הטבעת. "אני לא חומרנית אבל אם בן הזוג שלי היה מציע לי נישואים עם הטבעת *הזאת* הייתי ממש נעלבת. נראה שהוא ממש התאמץ כדי למצוא את האופציה הכי זולה שהייתה – זה אומר לי שככה הוא בטח בכל אספקט של הזוגיות, וככה הוא יהיה גם בנישואים", כתבה גולשת אחת. "אני איתך. אפשר למצוא טבעות זולות שלא נראות כאילו הגיעו ממכונה אוטומטית בקניון", כתב אחר. "נראה לי שהוא הוציא עליה אולי 50 דולר. אבל זה אפילו לא הסיפור – זה בסדר אם אין לו כסף לטבעת מרשימה, אבל השילוב של חוסר המאמץ והכיעור הוא מה שהופך את זה ליותר גרוע".
גולשת אחרת תהתה לגבי משמעויות נוספות של הבחירה בטבעת הזעירה. "בכנות, אני יותר מודאגת מהעובדה שהוא היה צריך 'לחסוך' כדי לקנות טבעת כזאת. אם זה המצב נראה לי שגם חתונה היא בטח מחוץ לתקציב שלו". והיו גם כאלה שתהו מה הטבעת אומרת על התקשורת בין בני הזוג. "אתם מדברים על נישואים כבר 3 שנים אבל אף פעם לא הלכתם להסתכל ביחד על טבעות ולא דיברתם על העיצוב או על התקציב של הטבעות שהייתם רוצים? בעלי ידע איזו טבעת לקנות לי בגלל שאמרתי לו".
חלק מהגולשים ניסו להסתכל על הסיטואציה בקצת יותר נדיבות. "מה שחשוב זה לא הטבעת אלא מי שנותן לך אותה", כתב אחד, וגולשת אחרת ביקרה את הבחורה על עצם השאלה: "אם חשוב לך יותר מה החברות שלך וזרים ברחוב יחשבו על הטבעת שלך, ולא הנישואים לבן הזוג שלך, כנראה שלא תהיי אישה כל-כך טובה".
מי שככל הנראה סיכם את הפוסט בצורה המוצלחת ביותר היה הגולש שכתב: "כשהטבעת היא הבעיה, הבעיה היא לא הטבעת".