בג"ץ קבע היום (חמישי) בדעת רוב כי אישה שבגדה בבעלה זכאית למחצית הזכויות בבית המגורים שבו התגוררה עם בן זוגה לשעבר כ-20 שנה, עד שהתגרשו. ההחלטה התקבלה בהרכב מוחלט של 9 שופטים ובכך הם הפכו את ההחלטה הקודמת בבג"ץ ואת החלטת בית הדין הרבני הגדול.
בפסק הדין, בית המשפט חזר והבהיר כי על בית הדין הרבני לפסוק בעניינים רכושיים רק על פי הדין האזרחי, זאת מכיוון שהרכוש של בני זוג אינו חלק מענייני הנישואין והגירושין שעליהם חל הדין הדתי.
בדעת מיעוט, סברו השופטים מינץ, סולברג ושטיין כי יש לדחות את הדיון הנוסף. השופט סולברג כתב כי אין מקום לדיון נוסף, שכן לא נקבעה הלכה חדשה בהחלטה הקודמת. השופט שטיין הוסיף כי לא קמה עילה להתערבות של בג"ץ בממצאיו העובדתיים של בית הדין הרבני הגדול.
במרכז רקמן מאוניברסיטת בר אילן שייצג את האישה, בירכו על פסק הדין ומסרו: "משמעותו של פסק הדין עצומה. פסק הדין קובע כי זכותה של אשה לקבל מחצית מדירת המגורים של המשפחה היא זכות מהותית-קניינית, אשר אינה תלויה ברישום הפורמלי של דירת המגורים, ובשאלה מי הביא אותה לשימושו של התא המשפחתי. בית המשפט הכיר בכך שזכותה של בת הזוג למחצית הדירה התגבשה לאורך חייהם המשותפים של בני הזוג ואינה ניתנת לשלילה רטרואקטיבית. בכך הגן בית המשפט בצורה משמעותית על זכויות בן הזוג החלש, שעל פי רוב בא לנישואין ללא דירה ועליה הוא מסתמך לאורך שנות הנישואין הארוכות".