עבריין נוסף מרשימת ה-11 המפורסמת ייצא לחופשי: ועדת השחרורים שליד השב"ס קיצרה את עונשו של רחמים "גומדי" אהרוני, עבריין בן 75, בשל מצבו הרפואי. אהרוני, שריצה מאסר ארוך בגין ניסיון להברחת אקסטזי, ובשנות השמונים הורשע ברצח הכפול במפעל "בר-בקר" בשנת 1980. "גומדי" ושותפו לרצח, טוביה אושרי, ירו למוות בשני עבריינים שניסו לסחוט אותם, ביתרו את גופותיהם וקברו את חלקי הגופה בחולות אשדוד.
רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק
חייו של אהרוני שלובים בעולם הפשע הישראלי - רוב שנות חייו עסק אהרוני בעבריינות וישב בכלא כמעט 30 שנה. 18 שנות מאסר ריצה בשל חלקו ברצח הכפול במפעל "בר בקר", עד ששוחרר בניכוי שליש. אלא שזמן קצר לאחר שחרורו, שב אהרוני לכלא: בשנת 2004 הורשע בניסיון להעביר 1.4 מיליון כדורי אקסטזי לארצות הברית, ונגזרו עליו 12 שנות מאסר, לאחר שעד מדינה שגייסו האמריקנים סייע להרשעתו.
ועדת השחרורים שליד שב"ס החליטה על שחרור מוקדם של אהרוני, לאחר שריצה כשני שליש מעונש המאסר. בעבר הגיש אהרוני שתי בקשות לשחרור, באמצעות עו"ד אבי חימי, בגין מצבו הרפואי, אך הבקשות נדחו. אהרוני סובל מסוכרת, ואחד ממכריו טען בשיחה עם חדשות 2 Online כי "הוא כבר ותיק וכבר לא יחזור לפשיעה לדעתי בגילו המתקדם ובמצבו הבריאותי". "גומדי" ריצה את עונשו בכלא מעשיהו, ויצא לחופשות סדירות.
אהרוני היה חלק מרשימת ה-11 המפורסמת שפורסמה בסוף שנות ה-70, לאחר שהמשטרה חשדה כי הוא מעלים הכנסות ועוסק בהברחות. הרשימה, שנקראה "רשימת יעדים מומלצים לטיפול על ידי שלטונות מס ההכנסה", פורסמה בעיתון "הארץ" ועוררה סערה גדולה. אחד מהאנשים שהוזכרו ברשימה, בצלאל מזרחי, הגיש תביעת דיבה נגד עיתון "הארץ" ואף זכה בפיצוי בסך כ-300 אלף שקלים.
בשנת 1980, העבריין עמוס אוריון ניסה לסחוט את אהרוני ואושרי ודרש מהם דמי שתיקה בגובה 300 אלף דולרים, לאחר שטען כי הם אלה ששלחו אותו לבצע את הרצח והשוד. אוריון הגיע לפגוש את השניים במפעל הבשר, בליווי העבריין עזר כהן, והשניים נורו למוות. בית המשפט פסק כי אושרי ירה למוות באוריון ובכהן. שתי הגופות של העבריינים בותרו ונטמנו בחולות אשדוד, ולאחר שנתפסו נשלחו אהרוני ואושרי למאסר עולם.