לראשונה מאז התפוצצה פרשת "מין תמורת מינוי", התייצבו הבוקר (ראשון) בחלל אחד כתבת גלי צה"ל הדס שטייף ועורך הדין אפי נוה. הם נכחו בדיון קדם המשפט הראשון בתביעה על סך 7 מיליון שקל שהגיש נוה נגד שטייף וגורמים נוספים בתחנה.
לסיפורים הכי מעניינים והכי חמים – הצטרפו לפייסבוק שלנו
לטענת נוה, שטייף הוציאה מהטלפון הנייד שלו חומרים בניגוד לדין והפיצה אותם ברבים, ובעקבות כך נגרם לו נזק כבד. את התביעה הגיש נוה בפברואר השנה, לאחר שבעקבות מידע שהעבירה שטייף פתחה המשטרה בחקירה פלילית נגד נוה.
בתחילת הדיון שטייף, עורכת "מה בוער" נורית קנטי ומפקד התחנה שמעון אלקבץ, טענו כי למדו על התביעה מכלי התקשורת, שכן כתב התביעה לא הומצאה להם. עם זאת, נציגת הפרקליטות הצבאית אישרה כי כתב התביעה הומצא למשרדה.
בעז בן-צור, עורך דינו של נוה, זעם על התנהלות הנתבעים וטען כי "גם אחרוני הנתבעים לא נוהגים כך". לאחר מכן השופט אורן שוורץ קיבל החלטה: "לא מקובל שהנתבעים עושים דין לעצמם. מתברר שרק חלק מהנתבעים התייצבו באולם בית המשפט למרות החלטה מפורשת בעניין. הגברת אילאיל שחר ומר רזי ברקאי לא הגיעו לדיון. כלל הנתבעים לא הגישו כתב הגנה ולא פנו לבית המשפט בבקשה להארכת מועד. הטענה כי לא בוצעה המצאה נסתרת על פניה נוכח דבריה של נציגת הפרקליטות הצבאית שהתייצבה לדיון".
לדברי השופט, "היה ראוי להשית על הנתבעים הוצאות. לפנים מושרת הדין, ומתוך הנחה שמדובר בחוסר הבנה, לא אעשה כן. עם זאת, ככל שדרך ההתנהלות הזאת תחזור על עצמה, לא אמנע מחיוב הנתבעים בהוצאות".
נוה, חשוד בביצוע עבירות מתחום טוהר המידות בנוגע לבחירת שופטים, כשאחד מכיווני החקירה הוא שוחד מיני. על פי החשד נוה פעל לקידום מועמדותה של שופטת בית משפט השלום בנתניה, אתי כרייף, עמה היה מצוי במערכת יחסים.
עוד נחשד נוה כי ניסה ללא הצלחה לקדם את מינויו לבית המשפט המחוזי של שופט שלום מכהן, שהוא בן זוגה של עורכת דין המקורבת אליו. מספר ימים לאחר פרוץ החקירה, התפטר נוה מתפקידו כיו"ר לשכת עורכי הדין.