ב-14 במרס 2016 דוד וחברו הגיעו למכון הרישוי "דינמומטר" בירושלים כדי לעשות טסט שנתי לרכב. אבל השניים לא חיכו בתור, ודוד יצא מהרכב, הסיר את העמוד שמסמן את שביל הגישה למכון כדי שחברו יגנוב את התור.
כל העדכונים על הבחירות - הצטרפו לטלגרם של החדשות
לאחר שהחבר נכנס, דוד החזיר את העמוד ואישה שעמדה מאחוריו צעקה לעברו שהוא גנב לה את התור. אז היא פתחה בנסיעה לכיוונו במהירות - ופגעה בו. דוד נפגע בראשו, שבר שתי חוליות וסבל ממכות יבשות שלקח לו שנה להחלים מהן. לאחר שפונה אל בית החולים, הוא הגיש תלונה במשטרה והעביר להם את הסרטון מתוך הכניסה למכון הטסטים שמוכיח את טענתו.
בהתחלה חוקר המשטרה לא רצה לראות את הסרטון. הוא טען שמדובר באישה מבוגרת שכנראה לחצה בטעות על הגז, אך לאחר שהוא ראה את הסרטון הוא השתכנע והבין שהכל נעשה בכוונה. במשך שנה וחצי במשטרה לא טרחו לעדכן את דוד, שגילה להפתעתו שהתיק נגנז ושהאישה שפגעה בו עדיין נוהגת.
המשטרה: "אין הצדקה להעמדה לדין"
דוד ממש לא לבד: האלימות בחברה הישראלית מגיעה גם לכביש. מי מאתנו לא נתקל בנהג שקילל, איים, חתך, סנוור או סתם נצמד לרכב באופן מסוכן? סקר של עמותת "אור ירוק" שנערך במאי האחרון באמצעות מכון המחקר "מאגר מוחות", חושף כי אחד מכל שני נהגים (52%) טען כי נתקל בקטטה בין נהגים בכביש לפחות פעם אחת בשנה האחרונה.
ארז קיטה, מנכ"ל עמותת אור ירוק, אמר בתגובה כי "הסרטון מדבר בעד עצמו כאשר גם אם אדם נהג שלא כשורה עדיין אין הדבר מאפשר לקחת את החוק לידיים ולפגוע בו. כאשר משטרת ישראל סוגרת תיקי אלימות בכביש היא משדרת מסר מקל שעלול להתפרש בקרב הציבור כי מדובר בפעולה לגיטימית".
תגובת משטרת ישראל: "בעקבות תלונה שהוגשה במשטרה לפני קרוב לשלוש שנים בגין תאונה דרכים שגרמה לפציעה קלה ושהתרחשה בתחומו של מכון רישוי - נפתחה במשטרה חקירה. כבר באותו השבוע נחקרה האישה שנהגה ברכב, וממצאי החקירה העלו כי במקרה זה אין הצדקה להעמדה לדין. למרות שהחקירה הסתיימה בשנת 2016 וזמן הערעור על תוצאותיה חלף, גם כיום ככל שיוגש ערעור על תוצאות החקירה הרי שהוא ייבדק ויטופל בהתאם לפנים משורת הדין".