פרשת אונס המתאמנת בתל אביב: לאחר שבית המשפט נעתר לבקשת המשטרה להאריך את מעצרו של החשוד עד מחר (שלישי), אמש טענו גורמים במשטרה כי בין הגרסאות שנתנו המתלוננת ובין אלה שנתן החשוד ניכרים "פערים תהומיים".
במקרים כאלה, שבהם הפער בין הסיפורים שמוסרים הצדדים רחב עד כדי כך, ידרשו החוקרים לרוב לקיים עימות. אך מכיוון שמדובר באירוע רגיש במיוחד, ומצבה הנפשי של המתלוננת לא מאפשר זאת כרגע, המשטרה לא יכולה ליזום עימות כזה שלא בהסכמת המתלוננת.
מבאת כוחה של המתלוננת עו"ד איימי בכור בוני נמסר: "בגין המעשים החמורים הוגשה תלונה למשטרה ועל הפרשה הוטל צו איסור פרסום. אנו סומכים על רשויות האכיפה ומבקשים מכל הגורמים לגלות רגישות ואחריות לשלומה של המתלוננת".

עוד ב-N12 בנושא:
- חשד: מאמן כושר מוכר מתל אביב אנס מתאמנת - ונעצר
- "תמיד גרם לי להרגיש בטוחה": בצל החשד - המתאמנות של מאמן הכושר המוכר מדברות
עורכי הדין של החשוד, ששי גז וניר פלסר, דווקא אומרים כי מבחינתם יש לקיים עימות כזה, אך החוקרים לא ממהרים לעשות זאת וממתינים עד שהצעירה תוכל להיות במצב נפשי מספיק טוב כדי שתוכל לקיים את העימות עם החשוד.


גורמים במשטרה סיפרו לחדשות 12 כי הצעירה שהתלוננה סיפרה ככל הנראה לחבריה ולמכריה על האונס שעברה לכאורה, כך שלחוקרים יש עדים רבים לזמן למתן עדות במשטרה. כרגע מה שעוצר את המשך החקירה הוא תוצאות בדיקות המעבדה. אם יגיעו הראיות הפורנזיות מהצדדים עד מחר, שאז אמורה להסתיים הארכת מעצרו של החשוד, יידעו במשטרה אם עליהם לבקש את הארכת מעצרו בשנית, או שיהיה ניתן לשחרר את החשוד למעצר בית בתנאים מגבילים, אם התוצאות של הבדיקה יהיו לא חד-משמעיות.
תגובות