חביתת מלאווחאחרי החביטורטי ושלל מנות הביצה והטורטייה שידענו בחודשים האחרונים, הגיע הזמן לפנות את הדרך לכוכבת הבאה של ארוחות הערב: מנת פילו, ביצה וקצת גבינה צהובה, בשביל הקטע. כמה שזה טעים, שאלוהים יעזור
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 23/05/21 10:38
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 משמנים את המחבת ומחממים כדקה. מניחים שני עלי פילו. 2 טורפים את הביצה עם השמנת לבישול, ממליחים ושופכים על עלי הפילו. מפזרים גבינה מגוררת. 3 מציצים מתחת לעלים. כשרואים שהם שחומים יפה מלמטה מניחים עוד עלה פילו מלמעלה, סוגרים מעט מהצדדים והופכים. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם חביתת מלאווח - הגשה | צילום: פאני דוד, mako אוכל4 מקפלים לחצי ואז לעוד חצי, ומשחימים קצת במחבת. |