חובבי פסטות ברחבי הארץ בטוח נתקלו, גם אם לא ביודעין, בפסטות או ברטבים של פסטה דלה קזה; כבר 30 שנה שהמפעל משפחתי של משה בראל מעמיק את הקשר וההיכרות של הישראלים עם המטבח האיטלקי, הישג משמעותי בזירת הקולינריה הישראלית ובכלל.
החגיגות השנה כוללות גם חניכת מיקום חדש בכפר סבא, אליו הועתקה כל הפעילות של המותג. מדובר בבניין שלם הכולל קומת מפעל מרשימה במיוחד שבה מייצרים את כלל הפסטות הטריות למכירה במקום וכן למסעדות שונות ברחבי הארץ, וגם לזניות, פוקצ'ות, קינוחים וכמובן רטבים.
פרט למפעל עצמו, נפתחה כאן חנות רחבת ידיים שבה ניתן למצוא מגוון מוצרים לרכישה הביתה, לצד מוצרים טריים שאפשר גם לאכול במקום. בין היתר תמצאו פה פוקצ'ות עם תוספות כמו פסטו ועגבניות שרי או פטריות ופרמזן; פנזרוטי במילוי גבינות או פנזרוטי ריק למילוי במה שבוחרים בבית; מאפה באניצה משפחתי; מאפה אישי של בצק פילו במילוי תרד וגבינות; שטרודל תפוחים; בצק שטרודל במילוי פרג או במילוי גבינה ואוכמניות; מאפה ספוליאטלה במילוי ריקוטה והדרים; וטירמיסו שנעשה במקום.
בגזרת הפסטות יש כאן הכל מהכל, בייצור עצמי כמובן: פטוצ'יני קלאסי; רביולי במילויים שונים, מריקוטה ופרמזן ועד רביולי במילוי קרם פיסטוק עם רוטב פיסטוק בסגנון סיציליאני; וניוקי תפוחי אדמה או בטטה. בנוסף תוכלו לרכוש רוטב עגבניות ושמנת; רוטב פסטו לפסטה או לכל מה שתרצו; וכן מוצרי מעדנייה מיובאים מאיטליה כמו חומץ בלסמי, אנשובי וטונה אורטיז, דובדבני אמרנה או יינות איטלקיים ומקומיים.
בקומה העליונה של הבניין החדש ישנו לופט גדול שכולל מטבח וחלל אירוח. התכנון הוא לקיים במקום סדנאות והדרכות, וכן לערוך אירועים קטנים. קיים במקום גם חלל ישיבה חיצוני שבו ניתן לשתות קפה ולאכול מהמאפים (מומלץ להגיע בימי שישי, אז מכינים כמות גדולה פי כמה של מאפים וקינוחים ופותחים בקבוקי יין לשתייה במקום).
שעות הפתיחה: ראשון עד חמישי - 08:00-16:00, שישי – 09:00-14:00.
פסטה דלה קזה. דרך אפק 4, כפר סבא. כשר. 09-7662034