בזה אחר זה הגיעו ביום שישי אנשים שמצאו את הכתובת של אביבה וידל. הם הביאו איתם לחם, חלב ומוצרים בסיסיים. אביבה מפצירה בהם שהגזימו – והם עונים לה: "זה לא מוגזם. הכל בסדר". היא מתרגלת עכשיו למצב החדש. מרואיינת מבוקשת לטלוויזיה ולרדיו, וכולם מבקשים לשמוע על מצבה. אבל היא מתעקשת: אני לא הסיפור, אלא העוול שנגרם לאוכלוסייה שלמה.
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
כל כך הרבה אנשים נרתמו, עד שלחלק מהאוכל שקיבלה לא היה מקום איחסון. היא חילקה, והקפיאה, ועדיין נשארה עם עודף. אבל היא ממשיכה להדגיש שבכך לא נפתרה הבעיה: "הכתבה הייתה כדי להעיר את כל אלה שיושבים למעלה", אמרה. "ולא רואים אותנו ולא סופרים אותנו ומתעלמים מאיתנו".
במהדורה המרכזית המשכנו להביא גם אמש (ראשון) את סיפורם של מקבלי הקצבאות הכפולות שנאלצו כעת לבחור ביניהן – והגיעו לפת לחם. או למצות, במקרה של אביבה, שסיפרה שנמנעה מלרכוש לחם עד שתסיים את המזון שנותר מהחג וירדה שבעה קילוגרמים. שר האוצר ושר הרווחה הודיעו שיחתרו ל"פתרון מהיר" עבור אלפי האנשים שנתקלו בבעיית הקצבאות. הנפגעים ממתינים, ולא לגמרי בוטחים בהבטחות.
טלי ניר, מנכ"לית עמותת 121 - מנוע לשינוי חברתי, אמרה: "הממשלה מרחיבה את תכנית הסיוע הכלכלית ב-14 מיליארד ש"ח נוספים, אבל לא מאשרת את הצעת החוק הממשלתית, שמוכנה כבר חודש וחצי, כדי שהמפוטרים מקבלי הקצבאות יקבלו דמי אבטלה. זוהי אטימות לשמה, שנובעת מכך שאלו 40 אלף נשים וגברים שאין להם קול ואין להם מנופי לחץ. הממשלה חייבת להביא את הצעת החוק להצבעה עוד השבוע. אין שום סיבה להמשך העוול".