N12
פרסומת

בת 18 נהרגה בתאונת אופנוע בירושלים

צעיר נוסף שרכב יחד איתה על האופנוע נפצע באורח קשה. פרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה של הצעירה ופינו את הצעיר לבית החולים כשהוא סובל מפגיעה רב מערכתית. בוחני תאונות הדרכים של המשטרה פתחו בחקירה

החדשות 12
החדשות12
פורסם:
זירת התאונה בירושלים
זירת התאונה | צילום: תיעוד מבצעי מד"א, תיעוד מבצעי מד"א
הקישור הועתק

צעירה כבת 18 נהרגה הלילה (בין שבת לראשון) בתאונת אופנוע שהחליק בשדרות שמואל מאיר פינת הרב יצחק ניסים בירושלים. צעיר נוסף נפצע בתאונה באורח קשה.

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה של הצעירה ופינו את הצעיר לבית החולים הדסה עין כרם בעיר כשהוא סובל מפגיעה רב מערכתית.

כוחות משטרה הוזעקו לזירת התאונה, שככל הנראה הייתה עצמית. בוחני תאונות הדרכים של המשטרה פתחו בחקירה.

פרמדיק מד"א רפאל הרבסט סיפר: "מדובר בתאונה קשה מאוד, 2 רוכבי האופנוע, צעיר וצעירה כבני 18 שכבו על הכביש במרחק גדול מהאופנוע. הצעירה הייתה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה וסבלה מחבלות קשות בגופה, ביצענו בדיקות רפואיות אבל היא הייתה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה. הצעיר, שהיה בהכרה וסבל מפגיעה רב מערכתית טופל בשטח ופונה במצב קשה לבית החולים כשמצבו יציב".