יבש, חסר מעוף, תפל - אלה אולי חלק מהתיאורים שהייתם מדביקים לאוכל במטבח צבאי טיפוסי. אז בדקנו אם זה נכון. חמושים באידי ישראלוביץ', שף מסעדת הדגים "אידי דגים", יצאנו איתו לטעום אוכל צבאי. ביקרנו במחנה ג'וליס שבדרום וגם במטבח מיוחד מאוד בבסיס חל הים באשדוד.
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
בבסיס ג'וליס ליד קריית מלאכי פגש ישראלוביץ' את השף של חדר האוכל שהכין לו מנה שקרויה – "ערוסי", על שמו. מדובר שיפוד בקר עסיסי. ערוסי הציג גם פסטה עם עגבניות שרי ומעליה סלמון צלוי. "בזמני לא היה דבר כזה", אמר אידי אחרי שטעם את המנה. הקינוח כבר הפתיע במיוחד.
אחרי שסיים את הביקור במחנה ג'וליס הגענו עם השף ישראלוביץ' לבסיס חיל הים באשדוד. שם ביקרנו חיילים שמבשלים על הספינות בעצמם - בלי טבח. הלוחמים הגישו לזניה עם ציפוי קצת קשה, אבל השף שלנו סיפר שנהנה מהאירוח ומהאווירה הטובה.
צפו במבחן הטעימות המלא בסרטון.