שוקופאי טורטייהרון יוחננוב מפנק אותנו עם גרסה משודרגת פלוס פלוס של השוקופאי ההוא של בורגראנץ', שאכלנו בתור ילדים: שוקולד אמיתי וחיזוק של שוקולד לבן, אפס עבודה עם הבצק וטריק מעולה כדי שכל העסק הזה לא יתפרק
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 19/10/23 07:09
![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
להדבקת הטורטייה:
לציפוי וטיגון:
אופן ההכנה:1 מכינים דבק מקמח ומים בקערית קטנה. 2 חותכים את הטורטייה העגולה לריבוע (מהשאריות אפשר להכין נאצ'וס). 3 מניחים במרכז כל קובייה 6 קוביות שוקולד + 2 קוביות שוקולד לבן (או פרלין אחד). מורחים את הדבק מסביב, מקפלים לחצי ומהדקים היטב. ![]() 4 טובלים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק. ![]() ![]() מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. המתכון עלה לראשונה בדצמבר 2020 ![]() | ![]() |