אנשי ונשות תעשייה ספורים בלבד בחרו להשמיע את קולם אחרי עדותה של טאיסיה זומולוצקי נגד אייל גולן ומקורביו. אחת מהמעטים שהביעו תמיכה היא קרן פלס, שכתבה מיד אחרי שידור הריאיון האמיץ: "טאיסיה, מאמינה לך. כשלא מאמינים את עוברת פגיעה בריאיון לעמרי אסנהיים ורוני קובן (שגם אמונים על הריאיון עם טאיסיה) בכאן רשת ב', הצטרפה היום (חמישי) מירי מסיקה לגינויים. הזמרת, שהקליטה בעבר דואט עם גולן וגנזה אותו, סיפרה: "פשוט נשבר לי הלב. הרגשתי בחילה פיזית".
"אתה רואה בן אדם מולך, את העיניים שלה, זה היה לי מאוד קשה", אמרה מסיקה. "אני מכירה באופן אישי את אייל. בן אדם הוא לא רק המעשים המפוקפקים שלו. היה לי קשה מאוד לצפות בזה, הרגשתי שבועטים לי בבטן. אמרתי לו לפני שנתיים: 'זה בכלל לא משנה אם זה פלילי או לא. זה לא משנה גם בת כמה היא - גם אם היא בת 20, זה בסדר? הדיון הוא מוסרי. צריך לקחת אחריות. אני מעריצה את הילדה הזאת".
כאמור, לפני כשלוש שנים פורסם כי מסיקה וגולן ישחררו שיר משותף. בעקבות גל מחאה, הדואט נגנז. "אני בן אדם קצת מנותק, יכול להיות שזה כי קשה לי להתמודד עם הדברים. קרן (פלס, נ"כ) הייתה בקשר איתן (המתלוננות) והיא אמרה לי: 'מירי הן לקחו את זה קשה'. אני לא אפגע באף אחד. ביטלתי את הדואט שהיה מאוד יפה. סירבתי גם להופיע איתו".
"הנשים האלה צריכות לקבל את כל התמיכה והאהבה שבעולם, צריך להאמין להן", סיכמה מסיקה. "אני גם אגיד משהו לא פוליטיקלי קורקט בהכרח - מעריצות ששוכבות עם זמרים יש מאז שיש זמרים ומאז שיש מעריצות. זה משהו שתמיד היה. בכל המקומות ובכל המגזרים. גם בזמר המזרחי וגם ברוקנרול. לפעמים זה נצבע כדבר רומנטי. צריך להגיד - זה תמיד היה ניצול. כל דבר כזה עם מעריצה, ברגע שהיא מעריצה ולא משנה בת כמה היא, נחשב כניצול מרות".
שורה של ערים ומועצות מקומיות הודיעו מאז אתמול כי לא יזמינו את גולן להופעה במימון ציבורי. בין היתר נכללות ברשימה המתארכת הערים נתניה, הרצליה, רעננה, גני תקווה, קריית אונו והמועצות האזוריות עמק חפר, תל-מונד, גזר, בני שמעון ועמק יזרעאל. ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, צייץ ב-X: "הפרשה שלו מזעזעת בכל קנה מידה מוסרי, אבל האם חרם זו התשובה? כפי שראינו במקרים דומים, חרם הופך אנשים לקדושים מעונים ומחזק אותם. לגבעתיים יש עמדה מוסרית ברורה. כבר כשהתפוצצה הפרשה, החלטנו שפה הוא לא יופיע".