סקוטר בראון, אחד הסוכנים והמפיקים המובילים בתעשיית המוזיקה העולמית, הגיע לביקור הזדהות בישראל ונפגש היום (שלישי) עם משפחות החטופים. "אנחנו קוראים לשחרור החטופים ולא משנה מאיזו מדינה הם", אמר בעת ביקורו במטה המשפחות.
"אני שמח שגם ג'רי סיינפלד כאן ויש מי שבא לתמוך בישראל", המשיך בראון, יהודי-אמריקני בן 42 שגילה את ג'סטין ביבר. "זה לא נושא פוליטי או נושא ישראלי, זה עניין אנושי ואף אחד לא צריך להיות בשבי. האנשים שנחטפו הם תמימים. אנחנו קוראים ונמשיך לקרוא לשחרורם ולא משנה מאיזו מדינה הם".
במענה לשאלת N12 על ההפגנות הפרו-פלסטיניות בעולם, במהלכן קוראים בין היתר להפסקת אש בעזה ולשחרור פלסטין "מהנהר ועד הים", השיב המפיק: "אין לי שיחה עם מי שלא מאמין בקיומה של ישראל". עוד הוא הוסיף, "חמאס הפעיל 'גו פרו' - כל מי שטוען שזה לא קרה פשוט מגוחך. הם תיעדו את זה בעצמם". פרט לכך, בראון הבהיר בדבריו שהוא לא מעוניין לראות פגיעה בילדים פלסטינים חפים מפשע.
בראון שיתף בסדרת סטוריז בחשבון האינסטגרם שלו מביקורו בכפר עזה. "הגעתי לראות בעצמי", כתב האמרגן על גבי תיעוד אחד הבתים החרבים בקיבוץ. בתמונה שהעלה מהכניסה לבית אף מוצג שלט שזועק לזכרה של אופיר שושני בת ה-20 שנרצחה במקום. בתמונה אחרת, בעודו משקיף בגבול לעבר עזה, כתב בראון: "אין מילים לחוויה מהיום ולכאב של האזור הזה".
מתחילת המלחמה בראון קורא מול קרוב ל-4 מיליון עוקביו באינסטגרם לשחרור החטופים שמוחזקים בשבי חמאס כבר 74 ימים. הוא גם יצא נגד נשיאות אוניברסיטאות הרווארד, פנסילבניה ו-MIT שסירבו לגנות קריאות לרצח עם של יהודים. בחודש שעבר הוא העלה סרטון עם אלה שני, נערה בת 14 שניצלה מהטבח בבארי אך איבדה את אביה, אשר שיתפה בסיפור ההישרדות שלה.
הסוכן ליווה את זמרת הפופ המצליחה אריאנה גרנדה מתחילת הקריירה שלה וגם שימש כמנהלה של דמי לובאטו עד השנה האחרונה, אולם שתיהן וכמה אומנים נוספים החליטו לסיים עימו את דרכם המקצועית. מעבר לחשיפתו של ג'סטין ביבר לעולם, בראון הפך לאחד מאויביה הידועים לשמצה של טיילור סוויפט לאחר שקנה את חברת התקליטים שבה יצאו ששת אלבומיה הראשונים והיא הפסידה בקרב המר על זכויות היוצרים.